Δήμος Φ.Χ.: «Δωρεάν Εμβολιασμοί Ανασφάλιστων Παιδιών»

0

Το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος σε συνεργασία με την Κοινωφελή-Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Αποστολή ΆΝΘΡΩΠΟΣ» θα προβεί σε δωρεάν εμβολιασμό παιδιών ανασφάλιστων οικογενειών.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς απαιτείται να προσέλθουν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για έλεγχο του/ων μπλε βιβλιαρίου/ων του/ων παιδιού/ων τους, κάθε Τρίτη & Πέμπτη, από τις 11:00 μέχρι και τις 14:00, στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής (Αχαρνών 464 και Αγ. Αναργύρων, 3ος Όροφος) και κάθε Τετάρτη από τις 14:00 έως τις 17:00 στο τμήμα Πρωτοκόλλου του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος (Δεκελείας 97, Ισόγειο).

Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 και για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με την Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλ. 210 25 89 917, εσωτ. 301.

 

Προηγούμενο άρθροNew York Times: «Ικαρία, το νησί όπου οι άνθρωποι ξεχνούν να πεθάνουν»
Επόμενο άρθροΠρόσληψη 10 ατόμων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Φ.Χ.! Δείτε την προκήρυξη και εκτυπώστε την αίτηση συμμετοχής!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.