Δήμοι: Ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών?

0

Ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών καταγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ Τη σταδιακή ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών των δήμων, αφού δεν διατίθενται χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό αλλά μόνο από ευρωπαϊκά προγράμματα, στηλιτεύει με σειρά ανακοινώσεών της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση χαρακτηρίζει «νέο μνημονιακό φρούτο» την κατάργηση των κοινωνικών υπηρεσιών των δήμων και την αντικατάστασή τους από κοινωνικούς συνεταιρισμούς, μέσω των όποιων αρχίζουν σταδιακά να λειτουργούν βρεφονηπιακοί, παιδικοί σταθμοί και Ωδεία.

Αντιστοίχως, καταγγέλλει το πρόγραμμα «Κοινωφελής Εργασία» μέσω του οποίου ΜΚΟ «ενοικιάζουν» εργαζόμενους για την κάλυψη εργασιών των δήμων που σχετίζονται με συντήρηση πρασίνου, οδοποιία, οδοκαθαρισμό κ.α..

Προηγούμενο άρθρο“Καλπάζει” ο ΑΟΝΦ Άτταλος, νέα ήττα Χαλκηδονικού!
Επόμενο άρθροΣωματείο εργαζομένων Φ.Χ.: Επιστολή προς την Δήμαρχο για ΜΗ πληρωμή ΙΔΑΧ-ΙΔΟΧ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.