Αποχές-Καταλήψεις και Απεργίες στους Δήμους…

1

Με αποχή από τα καθήκοντά τους και καταλήψεις δημαρχείων κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στους δήμους, ενόψει και της ψήφισης του νέου πακέτου μέτρων από την κυβέρνηση.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ στο πλαίσιο της υλοποίησης της ομόφωνης απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου της, ξεκινά αύριο Τετάρτη την πραγματοποίηση γενικών συνελεύσεων σε όλους τους Δήμους προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις και να καθορισθούν οι χώροι και τα κτίρια που θα καταληφθούν.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της ΠΟΕ ΟΤΑ οι Γενικές Συνελεύσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή και να έχουν ξεκινήσει οι καταλήψεις των Δημαρχείων, Δημοτικών κτιρίων και των ΧΥΤΑ όλης της χώρας.

Επιπλέον το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι θα απέχουν από κάθε εργασία ενώ από την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου η Ομοσπονδία καλεί όλους τους εργαζόμενους σε «αγωνιστική εγρήγορση», «να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα» προκειμένου να μην περάσουν τα νέα μέτρα.

Προηγούμενο άρθροΌλοι οι Ηπειρώτες της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στις Κάλπες!(video)
Επόμενο άρθροΤάσος Λειβαδίτης: Ο Εξόριστος Ποιητής…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.