Αποκλειστικό VIDEO: “Άγριο Πιστολίδι στην Νέα Φιλαδέλφεια”! Πλάνα από τον τόπο της αστυνομικής επιχείρησης…

2

Με την σύλληψη των 2 από των 4 Αλβανών κακοποιών, -όπως το Fx σας ενημέρωσε τα ξημερώματα(Δείτε ΕΔΩ)-, ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας πριν από λίγο.

Ο ένας από τους 2 συλληφθέντες κακοποιούς ήταν ο δραπέτης των φυλακών Τρικάλων…(Δείτε ΕΔΩ)

Οι άλλοι δύο, παρά την μεγάλη προσπάθεια της αστυνομίας, κατάφεραν να διαφύγουν…

Δείτε το αποκλειστικό video του Fx:

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=v5lANtYbO7Q&feature=youtu.be” width=”690″ height=”518″]

 

Προηγούμενο άρθρο“Έχω Θέμα”: Δείτε Live κάθε Σαββάτο την ραδιοφωνική εκπομπή στο Zougla radio, του Φιλαδελφειώτη Θάνου Λέκκα!
Επόμενο άρθροΑ.Ο.Ν.Φ. Άτταλος-ΓΣ Καισαριανής 1-1! (Ρεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δαιμόνιοι ρεπόρτερ, μπράβο. Η μόνη αποκλειστικότητα που έχετε είναι το μέγεθος της καράφλας του οπερατέρ της ΕΡΤ. Αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς.

    • “Έχετε απόλυτο δίκιο”. Μπορείτε να έρθετε εσείς για ρεπόρτερ του Fx! Στείλτε μας το πλούσιο βιογραφικό σας στο info@filadelfia-xalkidona.gr.
      Εαν μάλιστα έχετε Προϋπηρεσία σε ρεπορτάζ σπέκουλας και σχολιασμού σε διάφορα τοπικά blogs, η “αποτυχία” σας, θα είναι δεδομένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.