To Fx-news.gr, συμμετέχει στην Απεργιακή Τετάρτη 17 Οκτωβρίου!

1


Το Fx-news.gr  θα πάρει μέρος σήμερα στην 24ωρη απεργία που πραγματοποιούν όλα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και η οποία θα διαρκέσει μέχρι στις 06:00 το πρωί της Πέμπτης.

Επίσης απεργούν σήμερα Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, μηχανικοί, γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί και δικαστικοί επιμελητές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα δρομολογούμενα νέα φορολογικά μέτρα, την υπαγωγή του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (ΕΤΑΑ) στον ΕΟΠΥΥ, την κατάργηση της ευθύνης του Επικουρικού Κεφαλαίου κ.λπ.

Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι απεργούν πανελλαδικά, εκτός από αύριο, και τις επόμενες δύο μέρες, δηλαδή στις 18 και στις 19 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, αύριο στις 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί έξω από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Ακαδημίας 60), συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων (δικηγόρων, μηχανικών, κ.λπ.), στο πλαίσιο των κοινών δράσεων που έχουν αποφασίσει. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών.

Επίσης, αύριο θα παραμείνουν κλειστά τα γραφεία του ΔΣΑ, του ΤΕΕ και των άλλων Συλλόγων.

Τέλος, ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών καλεί όλα τα μέλη του να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον «αγώνα των δικηγόρων» και να συμμετάσχουν στην πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

Προηγούμενο άρθροΣτέλιος Μανωλάς: “Αν ο Κώστας πουλούσε ναρκωτικά, θα έφταιγα εγώ;”
Επόμενο άρθροΓονείς ΠΡΟΣΟΧΗ στα Social Media!!! Δείτε την συγκλονιστική ιστορία μιας 15χρονης αυτόχειρας…(video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.