ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Προσκοπικά Νέα, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!(photos)

Προσκοπικά Νέα, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!(photos)Πιστοί και φέτος στο ραντεβού μας, οι Ναυτοπρόσκοποι Νέας Χαλκηδόνας ξεκινάμε την προσκοπική μας περίοδο 2012- 2013, με σύνθημα ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.

Παιδιά ηλικίας 7 έως 18 ετων γίναμε μια παρέα και παίξαμε στις 23/9 και στις  30/9 σε δύο κεντρικές πλατείες του Δήμου μας.

Στο κάλεσμα  ανταποκριθήκαν παιδιά από γειτονιες της Νεας Χαλκηδονας  και απόλαυσαν πρωτότυπες δραστηριότητες όπως Πυργος Αναρρίχησης, τοξοβολια, Flying Fox καθώς  και παιχνίδια φτιαγμένα από οικολογικά ή ανακυκλώσιμα υλικά.

Σας περιμένουμε κάθε Σαββατοκύριακο να συνεχίσουμε…

Ναυτοπρόσκοποι Νεας Χαλκηδόνας Δωδεκανήσου 3 Νέα Χαλκηδόνα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6975789942

—————————————————————————————————

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Προσκόπων Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, στα πλαίσια της εκδήλωσςης ‘’ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ’’, που διεξήχθη με επιτυχία από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ν. Χαλκηδόνας, συγχαίρει το επιτελείο και τους προσκόπους , καθώς και στους ανθρώπους που συνέβαλλαν για την επιτυχή διοργάνωσή της.

Οι  παλαιοί Πρόσκοποι έπαιξαν όπως πάντα με τους νεώτερους και τους ευχόμαστε να ξαναπραγμοτοποιηθούν τέτοιες δράσεις .

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Ο  Πρόεδρος                                                                                                         Ο γεν. γραμματέας

 

Δημ. Μαναράκης                                                                                                 Γιαν. Ιντζεγιάν

————————————————————————————————————

Φωτογραφίες από την δράση ‘’ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ’’


Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!