Video: Η Παπαδιά-Διάολος είχε εμμονή με τη δολοφονία του ιερέα…

1

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 43χρονη παπαδιά θέλησε να δολοφονήσει τον σύζυγό της, καθώς είχε ζητήσει και από προηγούμενο εραστή της να τον σκοτώσει.

Αυτό δήλωσε ο συνήγορος του νέου εραστή της παπαδιάς και δράστη της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα.

Σε δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης, ο δικηγόρος Αθ.Τσατάς ανέφερε ότι η 43χρονη είχε εμμονή με τη δολοφονία του συζύγου της.

Όπως ανέφερε, ο 41χρονος – ο οποίος σκότωσε τελικά τον ιερέα – γνώρισε την παπαδιά από έναν φίλο του, ο οποίος ήταν εκείνο τον καιρό εραστής της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του συνηγόρου του κατηγορουμένου, η σχέση χάλασε όταν εκείνος αρνήθηκε να προχωρήσει με τα σχέδια της δολοφονίας.

Ο κ. Τσατάς ανέφερε επίσης ότι η παπαδιά είχε δώσει χρήματα στο πρόσωπο αυτό για τη δολοφονία, τα οποία έβαλε τον νέο εραστή της να ζητήσει πίσω από τον φίλο του, αφού το σχέδιο δεν εκτελέστηκε.

Εν τω μεταξύ, το ζεύγος αλληλοκατηγορείται για την ευθύνη και το σχεδιασμό της δολοφονίας του παπά.

Στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση ο ένας αποκαλούσε τον άλλο ψεύτη, ενώ η 43χρονη υποστηρίζει ότι παρασύρθηκε από τον εραστή της, ο οποίος κατέθεσε ακριβώς τα αντίθετα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παπαδιά επικαλέστηκε οικογενειακά προβλήματα, υποστηρίζοντας ότι το θύμα φέρεται να είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντί της.

Εις βάρος των δύο εραστών έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Η οργή της αδερφής

Μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο, η αδερφή του άτυχου ιερέα δήλωσε: “Θέλω να σαπίσει στην φυλακή. Το κακό που μας έκανε δεν μπορώ να το περιγράψω. Σε όλους μας, αλλά πιο πολύ στα τρία παιδάκια τους. Μέχρι και χθες, λίγο πριν αποκαλυφθούν τα όσα έκανε, μου έλεγε Έφη σ’ αγαπώ. Και εγώ της έλεγα, Δώρα, θα το περάσουμε μαζί. Νόμιζα ότι θρηνεί για τον άνδρα της”.

Και προσθέτει: “Πώς να πάει εκεί το μυαλό μας; Τουλάχιστον τώρα που ξέρουμε ότι θα πάει φυλακή, νιώθουμε ένα αίσθημα δικαιοσύνης. Η σατανική γυναίκα είχε σχεδιάσει τα πάντα μαζί με τον 41χρονο στα Κρέστενα Ηλείας, με τον οποίο διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση”.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση του φόνου

“Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα η 43χρονη προχθές (3-9-2012) το μεσημέρι, μετά από προσυνεννόηση με τον 41χρονο συναυτουργό της, στάθμευσε σε πάροδο στο 21χλμ της Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας το Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η ιδία, με συνεπιβάτη τον 52χρονο ιερέα σύζυγο της.

Η 43χρονη προφασιζόμενη σωματική της ανάγκη απομακρύνθηκε από το σημείο, όπου παραμόνευε ο 41χρονος, ο οποίος πυροβόλησε τον ιερέα με κυνηγετικό όπλο, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, η 43χρονη επιχείρησε να παραπλανήσει τις Αρχές, ισχυριζόμενη ότι ο σύζυγος της δολοφονήθηκε από αγνώστους δράστες, με κίνητρο τη ληστεία.

Από την επισταμένη και μεθοδική έρευνα των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι οι δυο δράστες είχαν προαποφασίσει και προσχεδιάσει το έγκλημα, λόγω της προσωπικής σχέσης που διατηρούσαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ανεύρεση του κυνηγετικού όπλου που χρησιμοποίησε ο 41χρονος δράστης”.

nooz.gr

Προηγούμενο άρθροΒαγγέλης Βλάχος: “Όποιος δεν μπορεί, σπίτι του”!
Επόμενο άρθροΜακάβριο αλλά… η παπαδιά έδινε Βιάγκρα στους εραστές της!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.