Η Δήμαρχος έλυσε το ζήτημα… της Μεταφοράς των Μαθητών του 1ου Δημοτικού!

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

“Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος πέτυχε την οριστική επίλυση του ζητήματος της μεταφοράς των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας, για ολόκληρη τη σχολική χρονιά 2012-2013, μέσω της Περιφέρειας Αττικής.

Οι συντονισμένες ενέργειες της Δημάρχου, κας Ευτυχίας Γαϊτανά-Αποστολάκη και του Αντιδημάρχου Παιδείας, κ. Φώτη Νικολόπουλου εξασφάλισαν την άμεση επίλυση του ζητήματος, με συνολικό όφελος για την πόλη μας, την ελάφρυνση του Προϋπολογισμού του Δήμου μας κατά 60.000€ και την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου από τοπικό επιχειρηματία.”

Προηγούμενο άρθροΆλσος Ν.Φ.: “Ρεζίλι” σε όλη την Ελλάδα η πόλη μας & όχι μόνο!
Επόμενο άρθροΤράπεζα Αγάπης Παναγίτσας: Συνεχίζουμε και φέτος…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.