A.E.K.: Βασίλης Τσιάρτας ΤΕΛΟΣ!!!

0


Βασίλης Τσιάρτας τέλος από την ΑΕΚ! Ο εως τώρα εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή στην Ένωση, σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, αποτελεί από σήμερα (24/9) παρελθόν από την ΑΕΚ, έπειτα από απόφαση του Θωμά Μαύρου! Η συνεργασία των δύο ανδρών το τελευταίο διάστημα δεν ήταν στα καλύτερά της, ενώ ο Τσιάρτας είχε προβλήματα επικοινωνίας και με τον Βαγγέλη Βλάχο. Βλέποντας όλα αυτά ο Θωμάς Μαύρος και θέλοντας προφανώς να… ταρακουνήσει κάπως τα νερά έπειτα από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, πήρε την απόφαση να απομακρύνει τον Βασίλη Τσιάρτα από τη θέση που του έδωσε το καλοκαίρι.

Μαύρος και Τσιάρτας ήταν (και είναι ακόμα) στα Σπάτα και είχαν συζητήσεις, με τον πρώτο να ανακοινώνει χωρίς… πολλά – πολλά, στον δεύτερο την απόφασή του. Τώρα πάντως ο Τσιάρτας περιμένει τον Δημητρέλο να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ, καθώς έχει κάποιες οικονομικές απαιτήσεις τις οποίες και θέλει να τις συζητήσει με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ. Ένας Δημητρέλος πάντως που προφανώς δεν έχει καν γνώση για την απομάκρυνση του Τσιάρτα, καθώς είναι καθαρά απόφαση του Θωμά Μαύρου.

ΑΕΚ365

Προηγούμενο άρθροΘέμα στην Βουλή μέσω Fx… το 3ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας!
Επόμενο άρθρο11χρονη έφτιαξε εφαρμογή για iphone που σώζει Ζωές!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.