Τραγικό τροχαίο τουριστικού λεωφορείου με 4 θύματα!

0

Τροχαίο δυστύχημα με 4 νεκρούς και 30 τραυματίες Ρώσους τουρίστες έγινε τα ξημερώματα, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε ανατράπηκε.

Το δυστύχημα έγινε στο δρόμο Νέων Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Καρδίας, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί, μέχρι στιγμής, τα αίτια, ωστόσο έγινε γνωστό ότι την ώρα του δυστυχήματος έβρεχε στην περιοχή.

Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 48 άτομα, ένας οδηγός κι ένας συνοδός.

Όπως είπε, ο διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Κυριακίδης, οι ρώσοι τουρίστες βρίσκονταν σε διακοπές στην περιοχή της Χαλκιδικής και μετέβαιναν με το λεωφορείο στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» για να αναχωρήσουν για την πατρίδα τους.

Χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου οι τουρίστες να εγκαταλείψουν το λεωφορείο.

Από τους τραυματίες, τέσσερις νοσηλεύονται σε βαριά κατάσταση, χωρίς, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης διακομίστηκαν συνολικά εννέα τραυματίες, εκ των οποίων οι έξι είναι υπό πλήρη έλεγχο.

Δύο άτομα υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, με τη μία περίπτωση να είναι σοβαρότερη, με πολλαπλά κατάγματα κι άλλα τραύματα.

Ο οδηγός του λεωφορείου νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

Προηγούμενο άρθροΜ.Τασιόπουλος: Γιατί τελικά φθάσαμε εδώ?
Επόμενο άρθροΝέο Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη(19/09) με νέα “Γλέντια”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.