“Συγκλονιστικό” Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ για την Παιδεία, στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα! (Fxmy-Tv)

3

Το νέο τηλεοπτικό κανάλι της Πόλης μας, σας  παρουσιάζει, ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ που αφορά την παιδεία στην Πόλη μας και όχι μόνο…

Τον τελευταίο χρόνο η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, έχει κάνει μια τρομερή προσπάθεια για να οργανώσει δωρεάν τμήμα ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές της Πόλης μας και ιδιαίτερα εκείνους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθηθούν σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

Στο Ρεπορτάζ θα δείτε μια απίστευτη αντίφαση της “χρεωκοπημένης” κοινωνίας μας…

1η Δημοσίευση 16/04/2012

 

Προηγούμενο άρθροΟι εργαζόμενοι στους δήμους προσφεύγουν στο ΣτΕ!
Επόμενο άρθροΤα Νέα του Α.Σ. Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν μάθετε να μιλάτε σωστά την ελληνική γλώσσα και να μην τα λέτε μέσα από την γλώσσα σας χωρίς να καταλαβαίνουμε τι θέλετε να πείτε, ίσως να γίνει καλύτερο το βίντεο. Αστείοι δημοσιογραφίσκοι!!!!!!

  2. Kύριε Ασπρούλια,

    Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια…
    Δυστυχώς δεν είμαστε δημοσιογράφοι αλλά ενεργοί Δημότες-Πολίτες.
    Και φυσικά σας προσκαλούμε στο επόμενο ελεύθερο ρεπορτάζ μας, να μας κάνετε την τιμή να μιλήσετε εσείς, μια και γνωρίζετε τέλεια την Ελληνική γλώσσα.(Εάν θέλετε μπορείτε να το σκηνοθετήσετε παράλληλα…)

    Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!

  3. Ολοι οι μαθητές Γυμνασίων -Λυκείων που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας -ΔΩΡΕΑΝ- να το δηλώσουν στην ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ή στο ΣΥΛΛΟΓΟ του σχολείου τους ή στο τηλ. 6984-661484

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.