Παραολυμπακοί αγώνες 2012: Τρία χάλκινα και πάμε για χρυσό…

1

Με τρία χάλκινα σε μία ημέρα έκαναν αισθητή την παρουσία τους τα ελληνικά χρώματα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που συνεχίζονται στο Λονδίνο, ενώ σήμερα οι αθλητές μας αγωνίζονται για το χρυσό!

Το πρώτο μετάλλιο στη διοργάνωση ήρθε την Δευτέρα από τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη που πήρε την τρίτη θέση στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο S13, σημειώνοντας χρόνο 1.01.10, ενώ ακολούθησε και δεύτερο στα 100μ. ελεύθερο (κατηγορία S2) από τον Αριστείδη Μακροδημήτρη με χρόνο 2:21.04.

Η ελληνική αποστολή πανηγύρισε και το πρώτο της μετάλλιο στον στίβο, καθώς η Αλεξάνδρα Δημόγλου ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 400 μέτρα, αγωνιζόμενη στην κατηγορία Τ13 με χρόνο 56.91.

Στο μεταξύ, με το μετάλλιο στην… τσέπη αγωνίζονται σήμερα το απόγευμα στο μπότσια οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Νίκος Πανανός και Μαρία Ελένη Κορδαλή: η ελληνική ομάδα συνέτριψε με 7 – 0 το Βέλγιο στον ημιτελικό και στις 18:45 αντιμετωπίζει την Πορτογαλία, για να μάθει αν θα πάρει χρυσό ή αργυρό.

Προηγούμενο άρθροΒ.Βέττος: Οι μπράβοι της διπλανής πόρτας Νο1!
Επόμενο άρθροΤραγωδία σε τροχαίο για τέσσερις 20χρονους φίλους…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.