“Ντροπή της Μέρκελ που δεν έχει πάει στην Ελλάδα”…

1

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Γερμανών σοσιαλδημοκρατών, Φ.Β. Σταϊνμάιερ θεωρεί αναγκαία μια επίσκεψη της Α. Μέρκελ στην Ελλάδα, ενώ συνιστά επίσης επιμήκυνση του ελληνικού χρέους.

«Επαίσχυντη εξέλιξη» χαρακτηρίζει σε συνέντευξη που θα δημοσιευτεί στην κυριακάτικη Welt, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των σοσιαλδημοκρατών(SPD) Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ το γεγονός ότι «ούτε η γερμανίδα καγκελάριος και ούτε ορισμένοι άλλοι ευρωπαίοι πρωθυπουργοί έχουν θεωρήσει αναγκαίο να επισκεφτούν την Ελλάδα».

Πριν από μερικά χρόνια δεν θα μπορούσε καν να φανταστεί «ότι μια χώρα στην κρίση θα απομονωθεί πλήρως», σημειώνει ο ίδιος.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Σταϊνμάιερ συνιστά μία επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των χρεών της Ελλάδας, υπό την προϋπόθεση το νέο πακέτο λιτότητας να είναι βιώσιμο και να υποστηρίζεται από την πλειονότητα των ελλήνων πολιτών.

Πηγή: dw.de

Προηγούμενο άρθροΣυρτάκι με 5.640 άτομα και Ρεκόρ Γκίνες στον Βόλο!!! (video)
Επόμενο άρθροΗ Βουλή “γλεντάει”(43% αύξηση αμοιβών κλπ) και η Τρόικα “κόβει” τα συγγράματα στα ΑΕΙ-ΤΕΙ!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.