Μακάβριο αλλά… η παπαδιά έδινε Βιάγκρα στους εραστές της!!!

1

Βαρέλι δίχως πάτο θυμίζουν οι αποκαλύψεις της δολοφόνου παπαδιάς, που σκάρωνε επί χρόνια τη δολοφονία του ιερέα συζύγου της, όμως δεν έπαιρνε διαζύγιο γιατί ήθελε να της μείνει η περιουσία του!

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης δεν ήταν ο μοναδικός εραστής της παπαδιάς, αφού διατηρούσε δεσμό και με βαρυποινίτη από τις φυλακές Άμφισσας, που γνώρισε μέσω του νεκρού ιερέα! Η παπαδιά δελέασε μέχρι και με 2300 ευρώ τον παλιό εραστή της για να δολοφονήσει το σύζυγό της, που αφού αρνήθηκε, της γνώρισε τον 41χρονο τωρινό εραστή της!

Οι πικάντικες λεπτομέρειες όμως συνεχίζονται, καθώς όπως η ίδια ανέφερε σε αστυνομικούς, ο δράστης “είχε πολύ καλές σεξουαλικές επιδόσεις” και επειδή εκείνη ήθελε σεξ τουλάχιστον τρεις φορές την μέρα, έδινε Βιάγκρα στους εραστές της για να μπορούν να την ικανοποιούν!

Επίσης, αυτό που σχολιάστηκε εντόνως ήταν το κόκκινο σουτιέν που φορούσε η παπαδιά την ώρα που οδηγούνταν στον εισαγγελέα, με αστυνομικούς να σχολιάζουν μεταξύ σοβαρού και αστείου πως, “Παπαδιά με κόκκινα εσώρουχα πρώτη φορά βλέπουμε!”

Προηγούμενο άρθροVideo: Η Παπαδιά-Διάολος είχε εμμονή με τη δολοφονία του ιερέα…
Επόμενο άρθροΑνάσα για τους “Φεσωμένους” Δήμους…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.