Κίνδυνος στα σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας!

3

Αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ του fx-news.gr  που είχε δημοσιευθεί για 1η φορά στις  7 Σεπτεμβρίου 2011,(σημ. πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2011-2012!)  και αναδημοσιευθεί στις 22/03/2012…

Το ξανα-δημοσιεύουμε!!!

Ο λόγος της επιμονής μας να δημοσιεύουμε το ίδιο άρθρο δεν είναι θέμα “μαζοχισμού” μας αλλά θέμα της ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ και όχι μόνο!!!

Αναφέρουμε επίσης ότι εκτός από το ρεπορτάζ, έχουμε για το συγκεκριμένο θέμα “ενοχλήσει” επανελλειμένος προσωπικά τους αρμόδιους αντιδημάρχους… οι οποίοι μας διαβεβαίωναν… ότι σε 5-6 μέρες το πρόβλημα θα  έχει αποκατασταθεί!!!

Οι 5-6 μέρες έγιναν βδομάδες, μήνες και πέρασε είδη 1 χρόνος… και την Τρίτη ξεκινά η σχολική χρονιά 2012-2013!!!

Δείτε το Ρεπορτάζ:

“Την προσεχή Δευτέρα (12/09) τα σχολεία όλης της χώρας θα υποδεχτούν τα παιδιά μας για την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς.

Σε μια έρευνα που κάναμε σχετικά με την ασφάλεια των σχολείων της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας , διαπιστώσαμε ότι στις περισσότερες διαβάσεις πεζών, η διαγράμμιση είτε είναι ξεθωριασμένη είτε τελείως σβησμένη από την άσφαλτο.

Πέντε μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς….

Δεν χρειάζεται να πούμε τις συνέπειες, -απλά δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες- με την ελπίδα η Δημοτική αρχή στις λίγες αυτές μέρες που απομένουν, να κάνει το χρέος της απέναντι στην ασφάλεια των παιδιών μας !

(Και την συνέχεια την 22/03/2012)

Σήμερα έχουμε Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012…

Έξι μήνες και δέκα πέντε μέρες μετά το άρθρο μας και φυσικά οι φωτογραφίες παραμένουν Επίκαιρες…

Και όχι μόνο…

Έχουμε επανελλημένως επισκεφθεί το Δημαρχείο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και συναντηθεί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για το συγκεκριμένο θέμα.

Υποσχέσεις…υποσχέσεις υποσχέσεις…!

Πρόσφατα μάλιστα συζητήσαμε το θέμα με τον νέο αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών, ο οποίος μας υποσχέθηκε ότι άμεσα θα στείλει συνεργείο του Δήμου για να βαφτούν οι Διαβάσεις…

Τίποτα….!

Για ένα τόσο απλό θέμα στην επίλυση του, μα τόσο σοβαρό και επικίνδυνο για τα παιδιά μας  (χρειάζεται μόνο λίγη μπογιά & έναν εργάτη)  έχουν περάσει 6 μήνες χωρίς να λυθεί…

Δηλαδή στην Ελλάδα όπως πάντα θα πρέπει να συμβεί το “μοιραίο» για να πάρουμε μπρος….

Προηγούμενο άρθροΑνάσα για τους “Φεσωμένους” Δήμους…
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Δημάρχου Ε.Γαϊτανά-Αποστολάκη…
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ…ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΠΑΛΙΑ!! ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ…ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.