Επεισόδια στο Σύνταγμα(όπως πάντα!) στην μεγάλη απεργία της Τετάρτης!

1

Επεισόδια, με ρίψεις μολότοφ, χημικών και ανθρωποκυνηγητό διαδέχθηκαν, από τις 2.00 το μερημέρι τις μαζικές πλην ειρηνικές πορείες των εργαζομένων στο κέντρο των Αθηνών. Αγνωστοι πυρπόλησαν ένα δέντρο στον Εθνικό Κήπο.

Τα επεισόδια άρχισαν λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι και τελείωσαν στις 3.00, όταν οι αστυνομικοί επενέβησαν και διέλυσαν τους κουκουλοφόρους που πρωταγωνιστούσαν στα έκτροπα.

Όλα άρχισαν όταν οι κουκουλοφόροι, που δεν είχαν καμία συμμετοχή στις προηγηθείσες πορείες άρχισαν να πετάνε βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρατεταγμένες στην οδό Βασιλέως Γεωργίου.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε χρήση χημικών προκειμένου να διαλύσει το μπλοκ των κουκουλοφόρων και ακολούθησε κυνηγητό και οδομαχίες για περίπου μισή ώρα.

Στις 2.00 οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν ουσιαστικά εκκενώσει την πλατεία Συντάγματος απωθώντας τους κουκουλοφόρους προς τα Προπύλαια.

2.35: Ενα καπνογόνο προσγειώνεται σε δέντρο του Εθνικού Κήπου το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

2.40: Οι δυνάμεις των ΜΑΤ καταδιώκουν κουκουλοφόρους που προκαλούσαν επεισόδια από την πλατεία Συντάγματος. Η ένταση μεταφέρεται στον Άγνωστο Στρατιώτη, όπου, μετά από επέμβαση των αστυνομικών, οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων υποχωρούν προς τα Προπύλαια.

Στις 3.00 το μεσημέρι οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων διαλύθηκαν και οι διαδηλωτές συνέχισαν και ολοκλήρωσαν την πορεία τους στο κέντρο της Αθήνας.

Το θέμα είναι ότι οι Γνωστοί-Γνωστότατοι κουκουλοφόροι, κατάφεραν να στρέψουν τα βλέμματα πάνω τους και όχι στην μεγάλη και δίκαιη απεργία όλου του Ελληνικού λαού!!!

Προηγούμενο άρθροΘα μάθουμε την Παρασκευή την ΑΛΗΘΕΙΑ για τα “Έσοδα της Πρωτομαγιάς”???
Επόμενο άρθροΔείτε τον χάρτη με τις χώρες με τα “μεγάλα και μικρά γυναικεία στήθη”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΒΑΣΙΛΗ η είδηση της ημέρας η οποία και θα πρέπει να αναδειχθεί και να προβληματίσει το σύστημα ,είναι η μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία χιλιάδων ανθρώπων τόσο στην Αθήνα ,όσο και στις άλλες πόλεις της πατρίδος μας ,όπως πληροφορούμε,οι οποιοι διαμαρτυρονται και είναι αντίθετοι στα αντιλαικά μέτρα που ετοιμάζεται να πάρει η κυβέρνηση και πλήτει τα εισοδήματά μας ,μέχρι εξοντώσεως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.