Δ.Φ.Χ.: Πάλι θέμα μίσθωσης λεωφορείων για το 1ο Δημοτικό σχολείο… στο Δ.Σ. της Δευτέρας!!!

0

Πριν το “ψηφιακό μελάνι στεγνώσει” από το σημερινό μας άρθρο για την μεταφορά των μαθητών του 1ου δημοτικού στο 4ο (δείτε το ΕΔΩ), λάβαμε πρόσκληση για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα 10/09/!!!

Και τι παράξενο… στο 7ο θέμα της ημερησίας διάταξης επανεισάγεται ένα θέμα που καταψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στο Δ.Σ. του Αυγούστου και κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθούν τα δημοτικά αστικά λεωφορεία για την μεταφορά των παιδιών…

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις του Fx-news.gr:

♣Τα Αστικά λεωφορεία για την μεταφορά των μαθητών του 1ου Δημοτικού και ένα μεγάλο «ΑΛΛΑ»???

Γ.Καραγιάννης-ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ: «Τα Λεωφορεία Θα είναι το σήριαλ του Σεπτεμβρίου;»

Τι θα γίνει τελικά με την μεταφορά των μαθητών του 1ου Δημοτικού(Σπαθάρη)???

 

Δείτε και την πρόσκληση για το προσεχές δημοτικό συμβούλιο:

 

Θ Ε Μ Α : Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. (22α)

 

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 10.9.2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.30 μ.μ., στο αίθριο του κτιρίου του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς  (Π.Π.Ι.Ε.Δ) επί των οδών Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2 -Νέα Φιλαδέλφεια σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης :

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Αποδοχή όρων εγκριθέντος τοκοχρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, ποσού 4.416.004,89 € για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου μέχρι 31/12/2011 προς ισοσκέλιση του προϋπολογισμού του οικ. έτους 2012.
  2. Ορισμός δύο (2) Δημ. Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους για την Επιτροπή Εκτίμησης Ακινήτων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Π.Δ. 270/81.
  3. Έγκριση παράτασης σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στέγασης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο) επί της οδού Μαραθώνος 26-Ν.Χαλκηδόνα.
  4. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Χαλκηδόνας».
  5. Έγκριση 4ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2012.
  6. Λήψη απόφασης επί του αιτήματος του Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Δράσεων για την κατανομή στο Ν.Π. του προσωπικού με σχέση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που εγκρίθηκε για το Δήμο από το Υπ. Εσωτερικών.
  7. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση σχετικής πίστωσης για τη μίσθωση μεταφορικών μέσων (επιβατικών λεωφορείων) για τη μεταφορά των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας για το σχολικό έτος 2012-2013 (επανεισαγωγή).
  8. Έγκριση παραχώρησης χρήσης α) καταστήματος επί των οδών Μανδηλαρά & Ξενοπούλου για την υλοποίηση του Κοινωνικού Ενδυματοπωλείου-Δωροχώρας, ως παραρτήματος του Κοινωνικού Παντοπωλείου  β) του 2ου ορόφου του κτηρίου επί των οδών Κρυστάλλη & Πεταλά-Ν.Χαλκηδόνα για έδρα του Βρεφικού Σταθμού και γ) τριών (3) λεωφορείων για τη λειτουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας, βάσει της αριθ. 38/2012  απόφασης-αιτήματος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.
  9. Τροποποίηση της αριθ. 267/2011 απόφασης Δ.Σ. περί έγκρισης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου και προσαρμογή αυτού στις διατάξεις του Ν. 4024/11.
Προηγούμενο άρθροΤι θα γίνει τελικά με την μεταφορά των μαθητών του 1ου Δημοτικού(Σπαθάρη)???
Επόμενο άρθροΣκακιστική Ολυμπιάδα Νέων: 6η η Ελλάδα! Πολύ καλή εμφάνιση του Καλογριδάκη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.