Δούρου-Κασιδιάρης ΜΑΖΙ στον ΑΓΩΝΑ των Αστυνομικών!!!

0

Πριν από μερικούς μήνες ολόκληρη η χώρα συγκλονιζόταν από τα γεγονότα στο στούντιο γνωστού τηλεοπτικού σταθμού με πρωταγωνιστές τον Ηλία Κασιδιάρη, τη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου. Ήταν δύσκολο να φανταστεί κάποιος πως οι δύο από αυτούς τους πολιτικούς, ο Ηλίας Κασιδιάρης και Ρένα Δούρου, θα διαμαρτύρονταν στην ίδια διαδήλωση κατά της περικοπής των μισθών των ένστολων.

Η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην διαδήλωση των αστυνομικών φυσικά και δεν προκαλεί έκπληξη μιας και ήταν αναμενόμενο και πολλές φορές μέχρι τώρα στηρίζουν με ιδιαίτερη θέρμη τον θεσμό της αστυνομίας.

Η έκπληξη όμως ήταν που στην ίδια διαδήλωση εκτός από βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βρισκόταν και η Ρένα Δούρου, ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόμενη από τον συνάδελφό της Παναγιώτη Κουρουπλή για να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές σε έναν κλάδο, που ο κ. Τσίπρας προεκλογικά όπως έλεγε θα “αφοπλίσει”, μιλώντας για τα ΜΑΤ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ και videos από το newsit.gr ΕΔΩ!

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Δημάρχου Ε.Γαϊτανά-Αποστολάκη…
Επόμενο άρθροΒ.Βέττος: Οι μπράβοι της διπλανής πόρτας Νο2!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.