Δουλειά στους Έλληνες… αν βγώ Πρωθυπουργός!!!

0


Απίστευτο…

Όλοι να ψηφίσετε Τόνι Άμποτ…

Γιατί δέσμευσή του είναι… ότι αν η παράταξή του γίνει κυβέρνηση, θα βοηθήσει τους Έλληνες που επιθυμούν να μεταβούν στην Αυστραλία(!!!) για εργασία, δήλωσε στην τοπική εφημερίδα «Νέος Κόσμος» ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας, Τόνι Άμποτ.

Ο υποψήφιος πρωθυπουργός, ο οποίος σύμφωνα με τις έως τώρα δημοσκοπήσεις συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά προτίμησης, δήλωσε ότι θα φροντίσει να επιτευχθεί η συμφωνία με την Ελλάδα για να δοθεί το δικαίωμα σε Έλληνες νέους να πάρουν τουριστική εργατική βίζα.

«Καταλαβαίνω απόλυτα ότι πολλοί Έλληνες θέλουν να έρθουν στην Αυστραλία, μέσω του προγράμματος της τουριστικής εργατικής βίζας, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ελληνική οικονομία» είπε ο κ. Άμποτ και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε σ’ αυτούς τους ανθρώπους κάθε δυνατή ευκαιρία να συμβάλουν και αυτοί με τον τρόπο τους στη χώρα μας, όπως έκαναν και οι χιλιάδες Ελλήνων μεταναστών που ζουν στην Αυστραλία αυτή τη στιγμή. Θα βοηθήσω όσο μπορώ για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή συμφωνία».

Φέρτε τον μετά και στην Ελλάδα…

Προηγούμενο άρθροΘ.Λέκκας: Ο Χάρι Πότερ… και η αλήθεια της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα!
Επόμενο άρθροΤα τελευταία Νέα του Α.Σ. Ιωνικού Ν.Φιλαδέλφειας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.