Δήμος Φ.Χ.: Ανακοίνωση Εθελοντικής διδασκαλίας μαθητών…

1

Ο Ενιαίος Φορέας Δράσεων του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, στα πλαίσια των Πολιτιστικών και Αθλητικών δραστηριοτήτων του για την Περίοδο 2012-2013, απευθύνει πρόσκληση σε όποιον/α επιθυμεί εθελοντικά να διδάξει οποιαδήποτε γνωστική, Πολιτιστική ή Αθλητική Δραστηριότητα (Ξένες Γλώσσες, Θέατρο, Μουσικά Όργανα, Αθλοπαιδιές κλπ), εφόσον έχει τις απαιτούμενες γνώσεις και ικανότητες, με σκοπό να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές και διεξόδους στους δημότες μας, μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε ως κοινωνία και ως Δήμος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα καθημερινά, στα τηλέφωνα επικοινωνίας 213-2026310/312/313/332 ή στη διεύθυνση Ραιδεστού 21, Νέα Χαλκηδόνα.

Προηγούμενο άρθροΑποφάσεις Λαϊκής συνέλευσης Τετάρτης 19 Σεπτέμβρη!
Επόμενο άρθροΦώτης Γιαγκούλας: Ο Φόβος & Τρόμος του Ολύμπου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ας μας πληρώσει αυτά που μας χρωστάει, και θα κάνουμε κι εμείς εθελοντικά την διδασκαλία για τους ανθρώπους που μας στηρίζαν όλα αυτά τα χρόνια,για τους μαθητές μας. Αυτό είναι δική μας επιλογή και κανένας από τους δασκάλους δεν θα αρνηθεί, αλλά όχι να μας φορτώνουν με χρέη (ΦΠΑ και ΤΕΒΕ) και μετά κάνουν τις πάπιες και ζητάν εθελοντισμό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.