Δήμοι: Στάση Πληρωμών των Οκτώβριο???

0

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης, μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό είχε μιλήσει για 40 δήμους που είναι έτοιμοι να κηρύξουν στάση πληρωμών μέσα στο Σεπτέμβριο.

Λίγες ημέρες αργότερα ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ Δημήτρης Τσιαντής, που έχει επεξεργαστεί τα σχετικά στοιχεία,  υποστήριζε ότι μέσα στον Οκτώβριο περίπου οι μισοί δήμοι της χώρας θα έχουν άμεσο πρόβλημα ρευστότητας, ήτοι θα υπάρξει εκ μέρους τους στάση πληρωμών.

Αυτό το πρόβλημα ρευστότητας, προτού… υπάρξει «ο θάνατος του δημαρχάκου» και των δήμων, θα προσπαθήσουν οι δήμαρχοι να το προλάβουν, με τη συνάντηση που θα έχουν με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα το πρωί της προσεχούς Τετάρτης…

Προηγούμενο άρθροΑνοιχτή επιστολή Eκπαιδευτικών προς Γονείς & Μαθητές!!!
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο σήμερα(7.30μμ) και… Θα έχουμε “Γλέντια”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.