Για ΛΟΥΚΕΤΟ και άλλοι 6 Δήμοι!

1

Πρώτος έσυρε το χορό ο Δήμος Αχαρνών, ο οποίος λόγω της κακής οικονομικής κατάστασής του δεν μπορούσε να λειτουργήσει και κυρίως να αποδώσει τη μισθοδοσία των εργαζομένων από τον Αύγουστο. Έβαλε λουκέτο και εξέπεμψε SOS. Το «σωσίβιο» το έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών με προκαταβολή από τους ΚΑΠ. Και πλέον, τουλάχιστον αυτό το μήνα, «ξανακολύμπησε». Ωστόσο, έξι ακόμη δήμοι φαίνεται να βαδίζουν στα χνάρια του Δήμου Αχαρνών, καθώς «φλερτάρουν» επικίνδυνα με το λουκέτο ελλείψει ρευστού.

Πρόκειται για τους δήμους Αίγινας, Ηγουμενίτσας, Καρδίτσας, Περάματος, Τήλου και Τρικκαίων. Πλην της Ηγουμενίτσας που κατέβαλε τη μισθοδοσία Σεπτεμβρίου με καθυστέρηση, οι υπόλοιποι ήταν στην «κόκκινη λίστα» της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, καθώς δεν είχαν πληρώσει το 15νθημερο Σεπτεμβρίου για τους μόνιμους και αορίστου χρόνου υπαλλήλους.

Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα π.Προσκόπων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για τα 60χρόνια της Κ.Ε.Π.Π.Ε.
Επόμενο άρθροΝέο ΑΔΙΕΞΟΔΟ στην μεταφορά μαθητών στα σχολεία!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.