“Βοήθεια στο σπίτι”: 6μηνη Παράταση Ζωής στα γερατιά!!!

0

Την παράταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» έως τις 31 Μαρτίου 2013, ανακοίνωσαν ο υπουργός Εσωτερικών Ευ.Στυλιανίδης και ο υφυπουργός Εργασίας, Ν.Παναγιωτόπουλος, μετά από συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Εσωτερικών.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί αξιοποιώντας το έμπειρο υπάρχον προσωπικό, το οποίο εξυπηρετεί πάνω από 70.000 αναξιοπαθούντες της τρίτης ηλικίας, αλλά και ΑμΕΑ.

Η θετική αυτή εξέλιξη συμβαδίζει παράλληλα με τον σχεδιασμό της νέας μορφής του προγράμματος, το οποίο έχει ήδη εξαγγελθεί ως «Κατ’ οίκον Φροντίδα Συνταξιούχων». Το πρόγραμμα- διάδοχος του «Βοήθεια στο Σπίτι» θα στηρίζεται στις ευχέρειες των νέων εργαλείων της κοινωνικής οικονομίας, προκειμένου να ενσωματώσει στη δομή του τους φορείς που το υλοποιούν μέχρι σήμερα, κυρίως όσον αφορά εργαζομένους και δήμους.

 

Προηγούμενο άρθροΜ.Αναστασιάδη: Κάντο όπως ο…
Επόμενο άρθροΜητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: “Χυδαία πράξη ο στοματικός έρωτας!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.