Απόφαση-σταθμός από Πρωτοδικείο για τα υπερΧρεωμένα νοικοκυριά!!!

0


Mε προσωρινή διαταγή που εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Χανίων δέχθηκε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε οικογένεια δανειοληπτών. Με την προσωρινή διαταγή, η οικογένεια των δανειοληπτών πέτυχε:

– Να απαγορευτεί στις πιστώτριες Τράπεζες η επίσπευση διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της κινητής και ακίνητης περιουσίας του δανειολήπτη.

-Το σημαντικότερο  δε  επί των ασφαλιστικών μέτρων είναι  ότι απαγορεύει στις Τράπεζες που παρακρατούσαν γύρω στα  800€ από τον μισθό του, τώρα μην παρακρατούν κάθε μήνα πάνω από 100€.

Πρόκειται για δανειολήπτη συνταξιούχο της ΔΕΗ,  έγγαμο  με μη εργαζόμενη σύζυγο, με δύο ενήλικα παιδιά, αλλά οικονομικά τον επιβαρύνουν λόγω του ότι εξακολουθούν να σπουδάζουν. Το χρέος του δανειολήπτη είναι σε εννέα Τράπεζες συνολικού ύψους 209.026,42 μεταξύ αυτών και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με αρκετά περιουσιακά στοιχεία, με εισόδημα καθαρό 2.405,00 Ευρώ/μήνα  που όμως με τις “περικοπές” του μειώθηκε  η σύνταξή του φθάνοντας  στο ποσό των 1.945,89 ευρώ./μήνα. H απόφαση δημιουργεί σοβαρό δεδικασμένο και σε χιλιάδες άλλους πολίτες που τους κυνηγούν οι τράπεζες.

Προηγούμενο άρθροΤ.Κατσάρης: Οι αμαρτίες των ηλικιωμένων!
Επόμενο άρθρο“Τα όργανα άρχισαν!”: Λουκέτο ο Δήμος Αχαρνών λόγω στάσης πληρωμών!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.