Αποφάσεις Λαϊκής συνέλευσης Τετάρτης 19 Σεπτέμβρη!

0

Συμμετοχή στην πορεία ενάντια στην υποβάθμιση των νοσοκομείων της ευρύτερης περιοχής (7ο Θεραπευτήριο, Γενικό Πατησίων, Αγία Όλγα). Ραντεβού της λαϊκής συνέλευσης στις 18.30 στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων.

Συμμετοχή στην αντιφασιστική διαδήλωση στη Μεταμόρφωση το Σάββατο 22/9 (κεντρική πλατεία) ύστερα από την επίθεση στο κουρείο μετανάστη και το μαχαίρωμα Έλληνα πελάτη. Ραντεβού στις 17.30 στο κοινωνικό κέντρο αγώνα και αλληλεγγύης (Δεκελείας 116, δίπλα στα ΕΛΤΑ).

Κάλεσμα την Τρίτη στις 19.00 στο κοινωνικό κέντρο αγώνα και αλληλεγγύης (Δεκελείας 116, δίπλα στα ΕΛΤΑ).σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς για τη διοργάνωση δωρεάν μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας σε όσους μαθητές έχουν ανάγκη.

Κάλεσμα στη γενική απεργία της Τετάρτης 26 Σεπτέμβρη στις 11 στο Μουσείο και προπαγάνδισή της με πανό που θα αναρτηθεί στην πόλη.

Διοργάνωση ανταλλακτικού παζαριού την Κυριακή 30 Σεπτέμβρη από τις 10.00 ως τις 22.00. Ο χώρος της λαϊκής συνέλευσης θα είναι καθημερινά ανοιχτός για να μαζεύονται ρούχα, βιβλία, τρόφιμα και οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει κάποιος.

Προηγούμενο άρθροΔείτε ΕΔΩ σε μαγνητοσκόπηση(με εικόνα & ήχο) το χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο του “ΔΑΝΕΙΟΥ”(19/09)!(videos)
Επόμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: Ανακοίνωση Εθελοντικής διδασκαλίας μαθητών…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.