“Αντίποινα” στις δράσεις της Χρυσής Αυγής!!!

0


Μετά τις πρώτες βίαιες δράσεις της Χρυσής Αυγής κατά παράνομων μεταναστών, πολλοί είχαν διατυπώσει το ερώτημα  “τί θα γίνει εάν κάποιοι αποφασίσουν να απαντήσουν;”,  εκφράζοντας φόβους για εμφυλιακό κλίμα.

Απ’ ότι φαίνεται, η απάντηση δεν άργησε να έρθει.

Άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρο τα μέλη της Χρυσής Αυγής στη Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων, σκίζοντας τα λάστιχα των οχημάτων τους.

Τα περίπου 40 μέλη του κόμματος πραγματοποιούσαν περιοδεία για ενημέρωση των κατοίκων και την ώρα που βρίσκονταν στο καφενείο του χωριού, άγνωστοι έσκισαν τα λάστιχα πέντε οχημάτων τους, που ήταν σταθμευμένα σε μικρή απόσταση.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, κάποιοι εκ των μελών της Χρυσής Αυγής πρότειναν να κινηθούν εναντίον αντιεξουσιαστών που θεώρησαν ως υπεύθυνους για το περιστατικό.

Στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ τα αυτοκίνητα των μελών της Χρυσής Αυγής απομακρύνθηκαν με οχήματα εταιρειών οδικής βοήθειας.

nooz.gr

Προηγούμενο άρθροΝέο Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη(19/09) με νέα “Γλέντια”!
Επόμενο άρθροΔ.Μαναράκης: Οι ηρωϊκοί πρόσκοποι του Αιδινίου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.