Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας: Η εγκατάλειψη με νέο Φωτορεπορτάζ…

2

Έχει “λιώσει” το πληκτρολόγιο μας και έχει “καεί” η φωτογραφική μηχανή μας, από τα συνεχόμενα ρεπορτάζ για το Άλσος μας…

Σε λίγο θα μας πουν και γραφικούς, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε…

Μετά και το Σαββατιάτικο Ρεπορτάζ της εφημερίδας “Καθημερινής” (Δείτε το ΕΔΩ), φαίνεται ότι σιγά σιγά ένα τοπικό πρόβλημα γίνετε πανελλήνιο…

*ΥΓ. Ευτυχώς που υπάρχουν συμπολίτες μας με ευαισθησίες  και σκέψη για τα παιδιά όλων μας!

Δείτε το νέο Φωτορεπορτάζ από το Άλσος:

Kάντε Like(μου αρέσει) στο άρθρο, έτσι ώστε να δουν το ρεπορτάζ  οι φίλοι σας και να ενισχύσετε την προσπάθεια μας!

 

 

Προηγούμενο άρθροΜικρασιάτες Φ.Χ.: Αποκλειστικό Φωτορεπορτάζ από το 3μερο εκδήλωσης μνήμης της Μικρασιατικής καταστροφής!(photos)
Επόμενο άρθρο30 χρόνια χωρίς τον Μάνο Λοΐζο! (Αφιέρωμα-Videos)
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το μεγάλο δυστύχημα με τις φωτογραφίες όπου φαίνονται εντελώς ξερά λιγούστρα, είναι ότι κάποτε το Δημοτικό ταμείο μας έδωσε χρήματα για να τα αγοράσει, και τώρα τα φυτά είναι για πέταμα.
    Και για το αυτόματο πότισμα είχαμε δώσει ένα κάρο λεφτά, αλλά και αυτό είναι άχρηστο και τρύπιο παντού.

    Δυστυχώς η βλακεία της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας, μας φόρτωσε μια ανίκανη ομάδα που το μόνο που δεν ξεχνάει είναι να παίρνει τους μισθούς Δημάρχων και Αντιδημάρχων.

    Ανίκανα μικρά ανθρωπάκια!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.