“Υπόθεση της 15χρονης συμπολίτισσα μας στην Πάρο”: Όλα τα νέα δεδομένα και άποψη…

0

Εγκληματική ενέργεια δείχνουν όλα τα στοιχεία στην υπόθεση της άγριας επίθεσης που δέχθηκε η 15χρονη συμπολίτισσα μας, στην Πάρο, ενώ την ίδια ώρα τόσο η οικογένειά της όσο και οι αρχές απευθύνουν έκκληση για πληροφορίες σε όποιον πιθανότατα είχε δει κάποιον να συνοδεύει την ανήλικη στην παραλία.

Μάλιστα όποιος έχει κάποια πληροφορία μπορεί να απευθύνεται ακόμη και ανώνυμα στο τηλέφωνο 210 – 64 11 111.

Εντός των επόμενων ημερών οι διωκτικές αρχές, σύμφωνα με “Τα Νέα”, περιμένουν τα αποτελέσματα και άλλων εξετάσεων, αφού στον λαιμό της 15χρονης βρέθηκαν μώλωπες που πιθανότατα προκλήθηκαν από την προσπάθεια του δράστη να σφίξει τον λαιμό της κοπέλας με κάποιο μαντίλι ή με το κορδόνι από το μαγιό της.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται πιθανότατα για μανιακό, ενδεχομένως ηδονοβλεψία ή διαταραγμένο άτομο.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγριας δεν αποκλείει και την περίπτωση του βιασμού της, αν και σε πρώτη φάση αυτό δεν έχει προκύψει με βάση τα τραύματα που φέρει. Πάντως ήδη έχει γίνει λήψη γενετικού υλικού από 4 άνδρες υπόπτους προκειμένου να συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στο σώμα και τα ρούχα της άτυχης κοπέλας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που βοηθούν τις αστυνομικές αρχές της Πάρου, είχαν από την πρώτη στιγμή κατευθύνει τις έρευνές τους στην εγκληματική ενέργεια εις βάρος της ανήλικης, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας της.

Όπως κατέθεσε η τελευταία, η κόρη της βρέθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής (22 Ιουλίου) στη βραχώδη περιοχή της παραλίας της Χρυσής Ακτής, ενώ το εσώρουχο και το σορτς που φορούσε εντοπίστηκαν σε απόσταση ενός μέτρου από το σημείο που βρέθηκε χτυπημένη.

Ο πατέρας της 15χρονης κοπέλας μίλησε….
στη ΝΕΤ και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η κόρη του κακοποιήθηκε βάναυσα από κάποιον. “Δεν ήταν μια απλή κακοποίηση, προσπάθησε να το βασανίσει το κορίτσι. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος είχε βάλει κάτω το παιδί μου και το χτυπούσε” δήλωσε…

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν και το σενάριο η κοπέλα να απομακρύνθηκε με κάποιο γνωστό σε αυτήν πρόσωπο προς τη βραχώδη πλευρά της παραλίας και ανεβαίνοντας τα σκαλιά που υπάρχουν στο σημείο να δέχτηκε σεξουαλική επίθεση.

Ο δράστης υπό τον φόβο της αποκάλυψης πιθανόν να την έσπρωξε προς τα βράχια, όπου και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Οι θεράποντες ιατροί λένε πως η κατάσταση της Μυρτώς είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή και ελεγχόμενη.

Η 15χρονη βρίσκεται ακόμη διασωληνωμένη στο Αττικό Νοσοκομείο και δεν έχει ακόμη καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Όπως επισημαίνεται, ωστόσο, το είδος των κακώσεων που φέρει αλλά και το μικρό διάστημα νοσηλείας δεν επιτρέπουν περαιτέρω εκτιμήσεις για την έκβαση της κατάστασής της…

Άποψη:

Εδώ και μέρες μετά την εύρεση της κοπελίτσας σε ημιθανή κατάσταση με βαρύτατα τραύματα, γίναμε μάρτυρες μίας απίστευτης δημοσιογραφικής αλητείας που προσπαθούσε να μας πείσει πως ένα κορίτσι που βρίσκεται με πολλαπλά χτυπήματα και χωρίς το κάτω εσώρουχο της, “πιθανότατα γλίστρισε”…

Δεν γνωρίζουμε εάν η όλη κάλυψη του γεγονότος ήταν αποτέλεσμα κάποιας ελεεινής στρατηγικής για να “μην θιγεί τουριστικά το νησί”.

Εάν ήθελαν κάποιοι να μην θιγεί ο Ελληνικός τουρισμός, ας φρόντιζαν για την ασφάλεια των παραθεριστών οι οποίοι από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τους πλέον έρημους αρχαιολογικούς και τουριστικούς προορισμούς έχουν γίνει έρμαια ορδών που τους ξυλοκοπούν ανηλεώς ακόμα και για λίγα Ευρώ.

Ίσως όμως να υπάρχουν ακόμα βαθύτερα αίτια, γεγονός όχι πρωτόγνωρο σε τοπικές κοινωνίες.

Αυτό θα το δείξει η εξέταση των ευρημάτων ανδρικού γενετικού υλικού που βρέθηκε στην 15χρονη, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.

Να το τονίσουμε αυτό, έχει την σημασία του.
Να δούμε λοιπόν όλοι αυτοί οι “λειτουργοί της ενημέρωσης” που έγραφαν ότι “Στο σενάριο του ατυχήματος καταλήγουν οι έρευνες”, με ποιά κίνητρα ψευδολογούσαν.

Παραπληροφόρηση;

Σκοπιμότητα;

Όπως και να ‘χει, τα δημοσιεύματα υπάρχουν  και θα τα υπενθυμίσουμε με την διαλεύκανση του φρικτού εγκλήματος.

Τώρα οι προσευχές μας είναι με το κορίτσι που πρέπει να ζήσει.

Επόμενο άρθροΣκακιστικός Ν.Φιλαδέλφειας: Ο Γιώργος Καλογριδάκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.