Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Δεν το παίζω απ΄αυτές τις πολύ cool”! (photos)

2

Μπορεί η πρεμιέρα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή να σημείωσε 10,9% στο σύνολο και 12,9% στα νεανικά κοινά, αλλά η παρουσιάστρια δεν πτοείται…

Τονίζει ωστόσο, πως «δεν θα τρελαθώ. Είναι Αύγουστος, είναι διαφορετικά τα κοινά, είναι ένα τούρκικο σίριαλ που έχει αγαπηθεί και παίζεται καθημερινά, είναι και οι ολυμπιακοί αγώνες»…

Ξεκαθαρίζει βέβαια, πως από το χειμώνα δεν έχει ιδέα για το τι θα κάνει:

«Όποιος πει ότι ξέρει τι θα κάνει το χειμώνα ή πως θα εξελιχθεί η ζωή του, σου λέει ψέματα. Είναι ένα άνοιγμα και μια ευκαιρία για τώρα!»

Πώς της φαίνεται όμως η τηλεοπτική της επιστροφή;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη που επέστρεψα. Δεν το παίζω απ΄αυτές τις πολύ cool παρουσιάστριες που λένε δεν μου λείπει η τηλεόραση και να μην την κάνω. Εγώ είχα παραδεχτεί ότι μου λείπει».

Όσο για το αν τη στηρίζει ο σύζυγος της; λέει πως «η στήριξη του είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική. Είναι πάντα εκεί και πάντα δίπλα μου».

Προηγούμενο άρθροΑνησυχείτε για την σχέση σας? 6+1 μυστικά για να την σώσετε!
Επόμενο άρθροΔημοσκόπηση: Δείτε τα σημερινά ποσοστά των κομμάτων!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.