Γήπεδο ΑΕΚ: Γιατί ήταν η πυροσβεστική στο οικόπεδο της Ένωσης;;;

0
DSC_0324
Απομακρύνονται οι παλιές πινακίδες…
798
Υπεύθυνος των εργασιών ο Στέλιος Σεραφίδης

Συνεχίζονται οι προκαταρκτικές εργασίες στο οικόπεδο της ΑΕΚ. Τις τελευταίες μέρες το συνεργείο που εργάζεται στο χώρο, απομακρύνει τις παλιές διαφημιστικές πινακίδες περιμετρικά του οικοπέδου και ετοιμάζει την υποδομή για να γίνει εργοταξιακή περίφραξη. Μάλιστα ο υπεύθυνος των εργασιών παλαίμαχος άσσος Στέλιος Σεραφίδης μας δήλωσε ότι αναμένεται η σχετική άδεια περίφραξης από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και φυσικά η πολυπόθητη άδεια οικοδομής για το νέο γήπεδο.

Η Πυροσβεστική στο οικόπεδο της ΑΕΚ

DSC_0322
Εργασίες παρουσία πυροσβεστικής…

Κατά την ώρα του ρεπορτάζ μας, εντύπωση στους περαστικούς έκανε η παρουσία οχήματος της πυροσβεστικής. Η εξήγηση είναι ότι στο χώρο του οικοπέδου πραγματοποιούνταν εργασίες με οξυγονοκόλληση και λόγο των ξερών χόρτων στο εσωτερικό του οικοπέδου, ο κίνδυνος πυρκαϊάς ήταν υψηλός.

DSC_0323
Οξυγονοκόλληση…
Προηγούμενο άρθροΕντυπωσιασμένος από την πίστη των Ελλήνων δηλώνει o ρωμαιοκαθολικός διάκονος που συνοδεύει το ιερό σκήνωμα
Επόμενο άρθροΣτη Φυλακή ο αποκαλούμενος «δράκος» του Facebook
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.