Πατέρας-τέρας… εξέδιδε τις κόρες του στην Κρήτη

0

teras

Καταδικαστέα ήταν και σήμερα η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης για τον πατέρα που ανάθρεψε τις κόρες του με σκοπό να τις βγάλει στο… πεζοδρόμιο.

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει όλη την τοπική κοινωνία το 2010 με πρωταγωνιστές μία οικογένεια από την Βουλγαρία που έμενε στο Ηράκλειο.

Το 2010 η μεγάλη κόρη – τότε ήταν 17 χρόνων – είχε μιλήσει σε μία φίλη της στην Βουλγαρία για τα όσα βίωνε εκείνη και η 15χρονη αδερφή της στα χέρια του πατέρα της.

Η φίλη της κοπέλας ενημέρωσε αμέσως την Interpol που με τη σειρά της γνωστοποίησε το θέμα στην Ασφάλεια Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τα δύο κορίτσια είχαν έρθει με την μητέρα τους και τον πατέρα τους στην Ελλάδα για μία καλύτερη τύχη. Εδώ έμενε κι ένας ξάδελφος τους – ανιψιός της μητέρας – ο οποίος τις ανάγκασε να συνευρίσκονται ερωτικά με διάφορους ανθρώπους στο Ηράκλειο με αντίτιμο 50ευρώ. Ο ξάδελφος έδινε με την σειρά του χρήματα και τρόφιμα στους γονείς των δύο κοριτσιών.

Πρωτόδικα ο πατέρας είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια κάθειρξης ενώ την ίδια ποινή έβαλε και το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΟ νεώτερος δωρητής οργάνων – Έζησε μόλις 100 λεπτά
Επόμενο άρθροΑναμένονται αλλαγές στις σχολικές εκδρομές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.