Καταρρακτώδης βροχή- «Ποτάμια» οι δρόμοι!

0

56876758685Ποτάμια έγιναν οι δρόμοι της πρωτεύουσας το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ξέσπασε δυνατή βροχή και καταιγίδα. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ο ουρανός σκοτείνιασε πάνω από την Αθήνα και άρχισε να ρίχνει… καρεκλοπόδαρα, που μάλιστα συνοδεύθηκαν και από κεραυνούς, όπως άλλωστε είναι χαρακτηριστικό των καταιγίδων του Σεπτεμβρίου.

Κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας όπως η λεωφόρος Κηφισίας και η λεωφόρος Μεσογείων πλημμύρισαν με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με πολύ μικρές ταχύτητες ειδικά στα σημεία όπου παρατηρείται συσσώρευση υδάτων στο οδόστρωμα. Ήδη το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής έχει δεχθεί 25 κλήσεις για άντληση υδάτων σε περιοχές όπως το Χαλάνδρι, το Μαρούσι, το Νέο Ηράκλειο και η Νέα Ιωνία.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην υπόγεια διάβαση στη Σπύρου Λούη.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η κακοκαιρία στην Αθήνα θα εξασθενίσει το απόγευμα, αν και ο βροχερός καιρός θα συνεχιστεί σε Μακεδονία, Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Σε ισχύ είναι άλλωστε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τη χώρα από το βράδυ της Κυριακής και που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός 49χρονου άντρα στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου…

Προηγούμενο άρθροΔούρου: «Δέχθηκα απειλές κατά της ζωής μου γιατί πήγα κόντρα στους ισχυρούς»
Επόμενο άρθροΑγία Ευφημία: Βίος και πολιτεία της Αγίας και Μεγαλομάρτυρος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.