Ναυάγιο Κορέα: Αυτοκτόνησε για να διδάξει τους μαθητές του στην “άλλη ζωή”!

0

korea-feriΚρεμασμένος βρέθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο υποδιευθυντής του νοτιοκορεατικού σχολείου, που σώθηκε από το μοιραίο φέρι που ναυάγησε ανοιχτά της Νότιας Κορέας.

Ο καθηγητής άνηκε στους διασωθέντες του τραγικού ναυαγίου, ενώ εκατοντάδες μαθητές του Λυκείου Ντανουόν της Ανσάν, οι οποίοι πήγαιναν εκδρομή στο νησί Τζετζού, εξακολουθούν να αγνοούνται.

Ο ίδιος άφησε ένα συγκλονιστικό σημείωμα που βρέθηκε μέσα στο πορτοφόλι του:

“Το να επιβιώσεις είναι πολύ οδυνηρό όταν άλλοι 200 αγνοούνται. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Εγώ προχώρησα το θέμα της εκδρομής. Θα ξαναγίνω δάσκαλος στην άλλη ζωή για τους μαθητές μου, οι σοροί των οποίων δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί”.

Ο 52χρονος, υποδιευθυντής Κανγκ Μιν-γκιού, που αγνοείτο από την Πέμπτη, φέρεται να κρεμάστηκε με τη ζώνη του έξω από το γυμναστήριο, όπου βρίσκονταν μαζί με τους συγγενείς των αγνοούμενων.

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία…
Επόμενο άρθροΟδυσσέας Ελύτης και Μεγάλη Παρασκευή… (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.