Romanella Amato: Η γυναίκα του Σαβιόλα… όλα τα Λεφτά!(photos)

0

Romanella-Amato-saviola-olympiacos (9)Μπορεί ο Χαβιέρ Σαβιόλα να έχει προκαλέσει ντελίριο στους φιλάθλους, ωστόσο άλλο είναι το μέλλος της οικογένειας του που εν μέσω καλοκαιριού προκάλεσε αλλεπάλληλα εγκεφαλικά!

Ο λόγος φυσικά για τη σύζυγο του Αργεντινού άσου… την εκπληκτική Ρομανέλα Αμάτο! Μία μικρή γεύση της οποία πήραν οι δημοσιογράφοι και οι φίλαθλοι που έδωσαν το παρών στο Γ. Καραϊσκάκης για την επίσημη παρουσίαση του Σαβιόλα.

Ο ποδοσφαιριστής είχε στο πλευρό του τόσο τη 22χρονη γυναίκα του όσο και το παιδί τους, την μερικών μηνών Χουλιέτα, η οποία πήρε θέση στην πρώτη σειρά μαζί με τους εκπροσώπους του και τους διοικούντες τον Ολυμπιακό.

Προηγούμενο άρθρο«Crazy Beach» & Δήμητρα Αλεξανδράκη!(Βίντεο)
Επόμενο άρθροΑΕΚ: “Καίει” ακόμα το άρθρο 44!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.