Νέα Φιλαδέλφεια: Στον “δρόμο” 15 εργαζόμενοι του La vie en Rose, λόγω “καλής γειτονίας” και “τραγικού δημοσίου”!

38

pageΟι φωτογραφίες λένε τα πάντα!!!

Απλά για σκεφτείτε να έχετε τραβήξει έναν χρόνο “Γολγοθά” με την γραφειοκρατία του Δημοσίου να πάρετε άδεια για να δημιουργήσετε ένα πανέμορφο μαγαζί που κοσμεί τον πεζόδρομο της Σάρδεων, επενδύοντας, τους κόπους μιας ζωής και απίστευτης προσωπικής εργασίας, εν τέλει να παίρνεις την πολυπόθητη νόμιμη άδεια λειτουργίας, να ξεκινάς την εργασία σου δίνοντας ψωμί σε 15 οικογένειες άμεσα, και κάποια  στιγμή, κάποιος/κάποιοι/κάποτε, να σου το κλείνουν για… το τίποτα… το οποίο τίποτα θα πρέπει να αποδείξεις ότι είναι τίποτα, μέσα από τα γρανάζια του δημοσίου…!

Και φυσικά όταν αποδείξεις ότι το τίποτα είναι τίποτα, θα έχουν περάσει κάνα 2 χρόνια και…. αντίο ΕΛΛΑΔΑ!!!

DSCN8365

DSCN8356 DSCN8367

 

Προηγούμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: «Επιτυχής η διοργάνωση του 3ου Λαϊκού Αγώνα δρόμου «Γιώργος Αποστολάκης»
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση του Δήμου Ντικούδη…
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

38 ΣΧΟΛΙΑ

    • Πάρα πολλοί κάτοικοι της Ν. Φιλ/φειας δεν θέλουν στην πόλη μας να συμβούν αυτά που γράφτηκαν στο πρωτοσέλιδο άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ του Σαββάτου 25-5-2013
      Μαφία της νύχτας στην «Ibiza της Αθήνας»
      Ανεξέλεγκτη, πουλά προστασία σε καταστήματα και καίει σπίτια στα Πετράλωνα
      Τελευταία ενημέρωση: 11:00 Σάββατο 25 Μαΐου 2013
      Η βιομηχανία της νύχτας μετακινείται και σαρώνει τις τελευταίες γειτονιές της Αθήνας. Τα κέντρα διασκέδασης επεκτείνονται και στην περιοχή των Πετραλώνων, χωρίζοντας τη γειτονιά σε δύο στρατόπεδα: τους καταστηματάρχες, που στο βωμό της κρίσης κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν, και τους κατοίκους, που βλέπουν τη ζωή τους να υποβαθμίζεται. Βροντερή η απουσία του κράτους, που αρέσκεται να παρακολουθεί απλώς τις εξελίξεις.
      Πως η παλιά ήσυχη γειτονιά έχει εξελιχθεί σε ένα ατελείωτο κέντρο διασκέδασης, με του κατοίκους να “πνίγονται” και τους μπράβους της νύχτας να καίνε ως και τα σπίτια όσων διαμαρτύρονται.

      Στο μεταξύ, οι ψίθυροι έγιναν φωνές χθες το βράδυ, στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Μερκούρη. Ήταν όλοι εξοργισμένοι με την μεσημεριανή προβοκάτσια: οδηγός μηχανής πέταξε χιλιάδες φέιγ βολάν στους δρόμους, στα οποία κατονόμαζαν 2 κατοίκους που έχουν δεχτεί εμπρηστικές επιθέσεις. “Είδα το όνομά μου στα χαρτιά. Γράφουν ότι έχω βλέψεις να γίνω δημοτική σύμβουλος και ότι χρηματίζομαι από μαγαζιά του Κολωνακίου. Αν είναι δυνατόν!” λέει η μία εκ των δύο κατοίκων. Δεν έχει περάσει μήνας από τότε που της έκαψαν το σπίτι. Την επόμενη Παρασκευή στις 9 το βράδυ, οι κάτοικοι καλούν όλες τις γειτονιές της Αθήνας, να δώσουν το παρών στην πορεία που θα πραγματοποιηθεί στα Άνω Πετράλωνα.

      Ολόκληρο το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Τζαβέλλα στη Σαββατιάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ που κυκλοφορεί

  1. Ποια είναι αυτή η επιχείρηση που απασχολούσε 15 εργαζόμενους;Σιγα
    που νοιάζεστε για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους.

    • Κύριε “Γιάννη Κ”, το αν ενδιαφερόμαστε για όλους τους δημότες της πόλης μας το έχουμε αποδείξει 3 χρόνια τώρα μέσα από το Fx. Εάν θέλετε μπορείτε με κόσμιο τρόπο και μέσα από επιχειρήματα, γεγονότα ή ότι άλλο, να εκφραστείτε ελεύθερα, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς που προσβάλουν. Σας ευχαριστούμε.

  2. Η “κουλτούρα” και ο “πολιτισμός” των κυρίων με τα νεόκτιστα που νομίζουν πώς έτσι σώζουν τη δήθεν “αξιοπρέπεια” . . Λυπάμαι. .

  3. Το υποκριτικο δεν αναφεροταν σε σας αλλα σε εκείνους τους ιδιοκτητες καταστηματων τετοιου ειδους που ψευτικα ενδιαφερονται για τους εργαζομενους ενω τους πληρωνουν 3 ευρω την ωρα και ανασφαλιστους

  4. Εμείς βιώνουμε καθημερινό Γολγοθά από την ημέρα που σας δόθηκε άδεια επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το δημόσιο δεν έβγαζε άδεια όχι λόγω γραφειοκρατίας αλλά λόγω παρανομίας….αλλά με τις κατάλληλες για σας προσβάσεις και παρακάμπτοντας νόμους καταφέρατε να εξαπατήσετε πολλούς και να λειτουργήσετε παραβιάζοντας καθημερινά τους νόμους κοινής ησυχίας από την κακή επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί που δραστηριοποιούνται στο πεζόδρομο ότι ανήκει στους κατοίκους και δεν είναι προέκταση των επιχειρήσεων τους. Στον πεζόδρομο που τον έχουν μετατρέψει με την ανοχή του δήμου σε τραπεζοκαρεκλόδρομο δεν έπρεπε να έχουν δοθεί άδειες υγειονομικού ενδιαφέροντος μετά τις 18 Ιουνίου του 2001 Αρ. Φύλλου 467 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ. Οφείλατε να γνωρίζετε εφόσον θα επενδύατε τους κόπους σας ότι είναι παράνομη η δραστηριότητα επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος στον προσφυγικό οικισμό για ευνόητους λόγους, γιατί προχωρήσατε …. και μην κουραστείτε να αποδείξετε το τίποτα γιατί δεν είναι κάτι που μπορεί να αποδειχτεί είναι σαν το σκοτάδι άδικα θα καταναλωθείτε.

    • Κυρία Αννα. . . Απ ‘ότι φαίνεται και ιδιαίτερα από το μένος με το οποίο γράφετε και τοποθετείστε, γνωρίζοντας άριστα ότι για το συγκεκριμένο κατάστημα κάνενα “ρουσφετοχαρτο” και αντίστοιχη φιλοσοφία δεν επιδιώχτηκε και χρησιμοποιήθηκε, διαφαίνεται τελικά ότι κάτι τέτοιο αντιπροσωπεύει τους ενάγοντες οι οποίοι στοχοποιούν και πολεμούν τον αδύναμο και επί του πρακτέου λιγότερο “ενοχλητικό” παράγοντα του πεζόδρομου. . Αλλά μάλλον δεν έχετε ή δεν θέλετε να αντιληφθείτε ότι αυτό που σας ενοχλεί τελικά ούτε θα το κερδίσετε αλλά και θα το ανεχτείτε όσο αυτό θα λειτουργεί με ή χωρίς. . .Οσο για τους νόμους που επικαλείστε χρησιμοποιήστε τους για να σωθείτε. . άλλωστε εσείς συντηρείτε το σύστημα που κατάγεστε και η “πολιτική” ταυτότητα που ίσως θα θέλατε να προσδώσετε ουδεμία σχέση έχει με τα γεγονότα. Οσον αφορά στο σχόλιο για τους εργαζομένους καλύτερα να μείνει ασχολίαστο γιατί οι εικόνες, η στάση τους και η αλήθεια πάνε πολύ πιο μπροστά από ότι κάποιοι μπορούν να φτάσουν,να βιώσουν και να εισπράξουν. . Καληνύχτα σας και όνειρα απατηλά

  5. Προς ανώνυμο. .
    . .μόνον που αυτοί στους οποίους αναφέρεστε επιβιώνουν και μεγαλουργούν. . Ενώ κάποιοι που με ήθος και ρομαντισμό κάνουν τουλάχιστον το αυτονόητο πολεμουνται απο τους επιτήδειους και προβοκάτορες. .

    • Κυρια Σουζη, οι επιτηδειοι που αναφερετε ειναι ανθρωποι που εδωσαν 200-300.000 ΕΥΡΩ για να αποκτησουν ενα σπιτι εκει που αναφέρεστε για να κοιμουνται ησυχοι και το ακινητο τους να κρατησει καποια αξια. Δεν μπορειτε λοιπων να τους αναφερετε με αυτα τα επιθετα. Εαν πιστευετε οτι ειμαι λαθος τοτε να νοικιασετε ή να αγοράσετε ενα σπιτακι πανω απο μια τετοια καφετερια και τοτε να ερθετε να ξανα-POSTARETE τις σκεψεις σας περι του θέματος.

      • Ακριβώς κυρία/κύριε,
        Αυτό που σας απασχολεί είναι η αξία του ακινήτου σας. Οι άλλοι να πάνε να κουρεύονται. Ανθρώπινη ευαισθησία και κοινωνικό πρόσωπο . .
        Συγχαρητήρια.
        Στα 5 μέτρα τα 10 καταστήματα που λειτουργούν σε αντίστοιχο προσφυγικό οικισμό είναι αόρατα.
        σε ότι αφορά το “μπουρναζοποίηση” σας το επιστρέφουμε γιατί θα το “απολαύσετε” σε όλο το μεγαλείο του από αλλού.

        • Ακριβως να πανε να κουρευονται γιατί η καλοπερασή του ενος ή δύο ειναι στο πάτημα πολλων πτωμάτων και εργαζομένων και κατοίκων. Για τα υπολοιπα μαγαζια διεξαγετε ερευνα επισης, δεν ειστε οι μονοι που θα αλλαξετε γειτονια εαν συνεχιστει αυτο το τσιρκο. Καλα κανετε και μου επιστρεφετε το μπουρναζοποιηση γιατι εγω δεν θελω να περπατω αναμεσα σε υποκουλτουρα και τη σαβουρα οπως του περιστεριου και των περιξ. Οπως προανεφερα παρακαλω να μετακομισετε την οικια σας πανω απο ενα μαγαζι παρομοιο ωστε να καταλαβετε στο πετσι σας το “που θα παρκαρω τωρα” το “πωπω δεν μπορω ουτε να περασω να μπω σπιτι μου” και την συνολικη φασαρια το βραδυ”. Επισης αυτοι οι χωροι,αριστερα και δεξια δημιουργηθηκαν για ΠΑΡΚΙΝΓΚ των πολιτων με την ειδικη αδεια οτι μενουν στην γειτονια ΟΧΙ για να βαζει ο καθενας παρανομα τα τραπεζακια του κατω απο το παραθυρο μου και να τον ακουω μεχρι τις 3-4 το πρωι. Κ. Σούζη εχω την εντύπωση πως έχετε παντελή αδιαφορία ή άγνοια για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

  6. Εαν θεωρείτε την κοινη ησυχία τιποτα τοτε ναι εχετε δικιο… Κ ομως, είχατε κλεισει τον πεζοδρομο με ζαρντινιερες (θα μπορουσε να πεσει κάποιος με το ποδηλατο ή με τα πόδια),Εχετε κλείσει τον πεζοδρομο με κολονάκι που απαγορεύεται, ειχατε φτασει τα τραπεζακια απεναντι μέχρι την γωνία ενώ χρησιμοποιούσατε τα παγκάκια του δήμου για καρέκλες. Έντονη φασαρία απ’ όλες τις καφετέριες αδιαφορώντας για τους ανθρωπους που μένουν διπλα. Οσο αναφορά τα 15 άτομα που έχασαν την δουλειά τους αναρωτιέμαι αν ήταν ασφαλισμένοι κ αν έπαιρναν τουλάχιστον τον βασικό μισθό όπως προβλέπεται ( απ τα ατομα που γνωριζω ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ) αλλα εκεί ίσως να μας βοηθήσει η επιθεώρηση εργασίας.

    • Αυτή η ζαρτινιέρα γράφει ιστορία!!!! Προκαλεί ατυχήματα!!! Τα οχήματα, η διεύλευση μηχανών και όλα τα διερχόμενα αυτοκινούμενα ανά λεπτό είναι αθώα! Οι πεζοί που δεν μπορούν να διασχίσουν το πεζόδρομο, τα παιδάκια που δεν μπορούν να παίξουν και οι μητέρες με τα καρότσια που αναγκάζονται σε ασκήσεις οδήγησης θεωρούνται λογικά!
      Μάλλον έχουμε μπερδέψει τη “ζαρτινιέρα” με τη “μπιζουτιέρα” . . Αλήθεια τα παιδιά σας που διασκεδάζουν????? που παρκάρουν???? που ενοχλούν????? Καληνύχτα σας

    • Δεν υπάρχουν παγκάκια του δήμου κυρία/κυριε . Καθίσματα του καταστήματος είναι σε μορφή παγκακιων.Σιγά μην σας έβαλαν και καθίσματα. . Αλλα τι να πούμε!!! σας ενοχλεί και η κηπουρική!!!

  7. εχετε μεγαλο δικιο για τις ζαρτινιερες ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ξερ ετε ποσα ατυχηματα συμβαινουν καθημερινα απο ζαρτινιερες????μη πουμε για τα κολονακια ΦΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ιδιο ειναι να βλεπεις οταν βγαινεις στο μπαλκονι σου ζαρτινιερες και κολονακια και ιδιο μηχανες και αυτοκινητα???οσο για τα 15 ατομα (οικογενειαρχες)καλυτερα να τα βοηθησουμε εμεις και να μη προσπαθουμε να αποβαλουμε τις ενοχες και τις τυψεις μας αδιαφορωντας για τους ανθρωπους που δουλευουν διπλα μας

  8. Για ποια παγκάκια ομιλείτε; δεν υπάρχουν απο το Δήμο. Αυτά είναι του καταστήματος. Αλλα εσάς σας ενοχλεί η κηπουρική !!!! Τι να λέμε τώρα;!

  9. Η μερα της επιστροφης ειναι πολυ κοντα, κ τοτε να ειστε σιγουροι οτι δεν θα υπαρχει ιχνος “παρανομιας” στο οποιοι να μπορουν να πατησουν ολοι αυτοι οι …. το μονο που θα μπορουν να κανουν θα ειναι να θαυμαζουν τα ομορφα επιπλα του μαγαζιου κ τα χαμογελα ολων μας!!
    Σ.

  10. Προς απαντηση για το υφάκι που απαντάνε μερικοι,εχω να ρωτησω το εξης. Γιατι σας εκλεισε ο εισαγγελεας αφου ησασταν τοσο νομιμοι και σωστοι? Κανείς δεν ειπε οτι ειναι ασχημο το μαγαζι… ναι ειναι ωραιο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ανεχομαστε ολα τα παραπανω που διατυπώθηκαν και που μερικοι βρηκαν για να πουν. Ειρωνευτείται οσο θέλετε λοιπών τωρα, αρκει που το βλεπω κλειστο και κοιμαμαι πιο ησυχα το βραδυ. Ευχαριστω σαν πολιτης το δημοσιο τον Δημο και ΟΣΟΥΣ κινηθηκαν τοσο σωστα ωστε να εφαρμοστει ο νομος. Για τις επενδυσεις σας ειλικρινα λυπαμαι αλλά οπως ειπε και η Αννα “Οφείλατε να γνωρίζετε εφόσον θα επενδύατε τους κόπους σας ότι είναι παράνομη η δραστηριότητα επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος στον προσφυγικό οικισμό για ευνόητους λόγους, γιατί προχωρήσατε;”.

    • Οταν εκθέτετε την άποψή σας, αυτή οφείλει να είναι τουλάχιστον τεκμηριωμένη. Μιλήσατε για παγκάκια του δήμου που δεν υφίστανται, ενοχληθήκατε από γλάστρα και όχι από τα αυτονόητα, λειτουργείτε με εμπάθεια το λιγότερο, δηλώνετε “νομοταγής” πολίτης, αλλά “στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό” όπως λέει ο λαός. Οσο για τα ευχαριστήρια στο καθ’όλα διάφανο δημόσιο κράτος και υπηρεσίες ευχόμαστε καλή τύχη και καλά μυαλά!

  11. Yπήρχαν παγκάκια αλλα τα ξηλωσαν για να απλωνονται τα τραπεζοκαθίσματα τα ΙΧ και οι μοτοσυκλέτες.Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ κατασκευαστηκε για τους πεζους.(καλύτερα να εμενε όπως ήταν) Το ίδιο βεβαια ισχύει για τα πεζοδρομια και τις πλατειες. Τα σπίτια που φτάχτηκαν στον προσφυγικο οικισμο φταχτηκαν με κόπο και χρηματα εργαζομένων(διπλασια απο ένα απλό διαμέρισμα λόγω του προεδρικου διατάγματος το οποίο μάλλον δεν ισχύει για τα μαγαζια). εργαζομένων που δεν τα εχουν ξεπληρωσει ακομη δεν είναι βίλες

    • Αυτά που αναφέρετε είναι τραγικά ψευδή και δεν ισχύουν στο συγκεκριμένο δρόμο που έχετε ταχθεί να πολεμήσετε. Παραποιείτε την πραγματικότητα απ’ αρχής. Αλλωστε ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας απ’ ότι φαίνεται. Και αν δεν μπορείτε να ξεχρεώσετε είναι δικό σας θέμα. Απευθυνθείτε στο κράτος που τόσο ένθερμα ευχαριστείτε και δοξάζετε παραπάνω με τους συμμάχους σας. Μη τα βάζετε όμως με εργαζομένους που από η δική σας αλλαζονεία τους μετατρέπει σε άνεργους και επίσης με μικρές επιχειρήσεις που προσπαθούν να επιβιώσουν. Βγείτε από τα όμορφα σαλόνια σας και δείτε ψηλότερα από εκεί που φτάνει η “κοντόφθαλμη” λογική σας. Και μη ξεχνάτε ότι η ηθική αυτουργία είναι τραγικότερη από κάθε ενέργεια.

  12. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ. Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ “να σου το κλείνουν για… το τίποτα… το οποίο τίποτα θα πρέπει να αποδείξεις ότι είναι τίποτα, μέσα από τα γρανάζια του δημοσίου…”;;;
    Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ;;; ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;
    ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΎ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ;;; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ;;;
    ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΕ;;;

  13. αφου ειστε ΤΟΣΟ ενημερωμενος κυριε Γιαννη Κ. γιατι δεν λετε τον πραγματικο λογο που ξηλωθηκαν καποτε τα παγκακια του δημου?? δεν ηταν για να μπουν τα τραπεζοκαθισματα κ τα αυτοκινητα αλλα γιατι οι ιδιοι οι κατοικοι δεν τα ηθελαν , για τον απλουστατο λογο οτι τους ενοχλουσαν οι περαστικοι που καθονταν για να ξαποστασουν!!!!

    • Οχι οι περαστικοί για να ξαποστάσουν αλλά οι μεθυσμένοι που σχολούσαν από τα κέντρα που ήδη είχαν αρχίσει να δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με αποτέλεσμα να ξυπνούν με τους καυγάδες τους το βράδυ όπως και στις μέρες μας οι άνθρωποι….μη λέμε ότι θέλουμε δεν έχουμε λόφους στη Σάρδεων για να χρειάζεσαι να ξαποστάσεις μετά την ανάβαση της Ριτσώνας.

  14. ενημερωση προς ολους
    το προεδρικο διαταγμα περι προσφυγικου οικισμου δεν απαγορευει την λειτουργια καταστηματων υγειονομικου ενδιαφεροντος στην σαρδεων . απλως τα καταστηματα αυτα ειναι υποχρεωμενα να μην υπερβαινουν τον αριθμο των τραπεζοκαθισματων που αναγραφει η αδεια τους , να αφηνουν παντοτε ελευθερο διαδρομο διελευσης πεζων πλατους τουλαχιστον 1,5 μετρου εσωτερικα και 3 μετρων κεντρικα και να παιζουν μουσικη μονο εαν εχουν αδεια μουσικης και αυτη μονο μεχρι 80 ντεσιμπελ που ειναι μια πολυ χαμηλη ενταση … ειναι διαπιστωμενο οτι αρκετα απο αυτα παραβιαζονται απο καποιους .

  15. Τα παγκάκια τοποθετήθηκαν από την επιχείρηση προς όφελος της. Προϋπήρχαν παγκάκια και αφαιρέθηκαν μετά από παράπονα των κατοίκων λόγω μεγάλης φασαρίας τις πρώτες πρωινές ώρες από παρέες. Η επιχείρηση τα επανατοποθέτησε αδιαφορώντας για την ενόχληση των ανθρώπων που ζουν τριγύρω, έτσι κι αλλιώς η Δημοτική αρχή τους έδωσε το δικαίωμα να θεωρούν τσιφλίκι τους τους κοινόχρηστους χώρους, μέχρι και κόκκινες γιρλάντες κρέμασαν από την μια ιδιοκτησία στην άλλη για να νοιώθουμε ότι ζούμε ημέρες καρναβαλιού όλο τον χρόνο. Οτι θέλουμε κάνουμε και λογαριασμό δεν δίνουμε γιατί είμαστε Ελληνάρες μάγκες….μην πάμε μακριά λαμπιόνια Χριστουγεννιάτικα παρακεί ανάβουν κάθε νύχτα, Δεκαπενταύγουστο κοντεύει…δεν έβαψα και αυγά φέτος νομίζοντας ότι είναι Χριστούγεννα. Είναι να αναρωτιέται κανείς αν κάποιος βρει τις άκρες του και στείλει μια φωτογραφία τον τραπεζοκαρεκλόδρομο στον ελεγκτικό φορέα, κάτι πρέπει να υπάρχει,δεν μπορεί,της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από εκεί που βγαίνουν τα κονδύλια για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας και που τα εισπράττει ο δήμος προς εφαρμογήν τους, πως άραγε θα αντιμετωπιστούν αυτές οι αυθαιρεσίες της Δημοτικής αρχής, γιατί η μελέτη που υποβλήθηκε για να πέσει το παραδάκι σίγουρα δεν έχει καμία σχέση μ αυτή την εστία ηχορύπανσης μέσα στον προσφυγικό συνοικισμό. Μαζέψτε τους παράνομους και όσοι δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τους κατοίκους παραβιάζοντας τους νόμους κοινής ησυχίας κλείστε τους!
    Θέλουμε τις γειτονιές μας και την ησυχία μας πίσω. Τώρα!
    Δεν μπορεί ο καθένας να ξεστομίζει όταν μάλιστα είναι υπεύθυνος για την ενόχληση που προξενεί στους κατοίκους, το <> στις 2 τα μεσάνυχτα……εδώ ισχύει το οι τοίχοι έχουν αυτιά γιατί δεν υπάρχει ηχομόνωση λόγω παλαιότητας των προσφυγικών.

  16. Ποιος θα μπορουσε να πιστεψει οτι αυτη η επιχειρηση που κλεισατε και με τοση περηφανεια λετε λειτουργουσε παρανομα με μπραβους της νυχτας ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΛΕΙΣΗ?Θα επρεπε να ειστε χαρουμενοι που διπλα στο ομορφο οικημα σας το οποιο ξεχωριζει στη Σαρδεων ανοιξε ενα τοσο ξεχωριστο μαγαζι

  17. Συγχαρητηρια,ενα απο τα πολλα μαγαζια στην σαρδεων σφραγιστηκε,σειρα εχουν τα επομενα….Επεται συνεχεια με την λαικη αγορα!!!Τελος διωξτε και τους γειτονες γιατι τολμησαν να κανουν παιδι και κλαιει στις 2 η ωρα τα μεσανυχτα και σας χαλαει την ηρεμια σας….Μπραβο σας,ειστε πολλοι ωραιοι τυποι!!!!

  18. Λυπάμαι μεν για τους εργαζόμενους που έχασαν τη δουλεία τους αλλά πολύ καλά έκαναν και έκλεισαν το μαγαζί. Έχει καταντήσει η Φιλαδέλφεια μια τεράστια καφετέρια και πολύ θα θελα να ξέρω αν οι… Ευαίσθητοι θα θέλανε να ζούνε μέσα στη φασαρία.

    • Τελικά, επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για επιλεκτική συμπεριφορά των “διαμαρτυρόμενων κατοίκων” που περιορίζεται μόνο στο συγκεκριμένο και πιο ήσυχο συγκριτικά χώρο.

      Το άδικο πληρώνεται και η αλήθεια πάει μπροστά.

      Ευχαριστώ

  19. το το αφαιρείτε εσκεμμένα ….προφανώς είναι βρισιά για σας…..αλλά για μας είναι μια πρόταση που αποδεικνύει την καθημερινή στάση της επιχείρησης προς τους ανθρώπους των οποίων τα σπίτια βρίσκονται κοντά σ’ αυτήν. Αν είστε με το μέρος των νυχτερινών κέντρων λόγω διαφημίσεων τους στην εφημερίδα σας να μας το πείτε για να ξέρουμε γιατί μοστράρατε την παρανομία ως έκφραση της εργατικής τάξης, η παρανομία απολογείται δεν διεκδικεί……

    • Κύριε “κάτοικε”, η θέση σας και τα σχόλια σας δημοσιεύθηκαν μόνο από εμάς που όπως λέτε “μοστράρουμε την παρανομία”!!! Εμάς μας αρέσει η πανσπερμία απόψεων και την γνώμη μας την λέμε με το πραγματικό μας όνομα και όχι με ένα “κάτοικος”. Και φυσικά δεν πρόκειται να σας κατηγορήσουμε για “συκοφαντική δυσφήμηση” για τους χαρακτηρισμούς σας!!! Να είστε καλά, ευχαριστούμε για την άποψη σας. Το πιστεύω του Fx-news.gr, είναι ότι μόνο με διάλογο, σύμπνοια και αλληλεγγύη μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα της πόλης μας. Όλα τα άλλα, απλά δημιουργούν αντιπάθειες, μίση, έχθρες και φυσικά θα το εισπράξουμε μελλοντικά ΟΛΟΙ σε βάρος μας!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.