Νέα εν ψυχρώ ληστεία στην Νέα Χαλκηδόνα…!

1

nea-xalkhdina-KOLIIE-GYNAIKAΑπίστευτο…

Πριν καν προλάβει να “στεγνώσει” το “ψηφιακό μελάνι” από την προηγούμενη ανάρτηση μας για τις ληστείες στην Νέα Χαλκηδόνα (δείτε ΕΔΩ), την Τρίτη το απόγευμα(14.05), έγινε νέα εν ψυχρώ ληστεία γυναίκας στην Νέα Χαλκηδόνα..

Αδίστακτος κακοποιός, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του στην μέση του δρόμου… βγήκε από αυτό, πλησίασε μια μητέρα που περπατούσε με το παιδί της και… της τράβηξε από τον λαιμό το κολιέ που φορούσε… μπήκε στο αυτοκίνητο του(?) και… εξαφανίστηκε!!!

Τα κρούσματα τις τελευταίες μέρες εντοπίζονται σε συγκεκριμένη περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας(Οδός Μακρυγιάννη, Εθνικής αντιστάσεων και γύρω δρόμοι)…

Προηγούμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα-ΠΡΟΣΟΧΗ: Τσαντάκηδες με ποδήλατα & κλέφτες Ελαστικών αυτοκινήτων…
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Στα μονοπάτια της football league 2…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.