Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας: “ΝΕΚΡΟ ΤΟΠΙΟ”! Δείτε το συγκλονιστικό Βίντεο-Ντοκιμαντέρ του Fx!

6

13.3.2013-video-proypologismos-To Fx-news.gr από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε την λειτουργία του, έχει ξοδέψει τόνους “ψηφιακού μελανιού” και πολλές ώρες ρεπορτάζ, για τον πνεύμονα του τόπου μας, το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

Το Άλσος μας, το οποίο πεθαίνει, αργά και βασανιστικά…

Το Άλσος μας, που μεγαλώσαμε όλοι μας μέσα του, που παίξαμε, χτυπήσαμε, αγαπήσαμε, παραπαίει…

Δυστυχώς και όπως θα δείτε στο συγκλονιστικό Ντοκιμαντέρ-Ρεπορτάζ-(No2) που ακολουθεί, είναι αμφίβολο εάν οι επόμενες γενιές θα μπορέσουν να το αγαπήσουν… μιά και είναι αμφίβολο αν θα υπάρχει Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας!!!

Δείτε ΕΔΩ το Ντοκιμαντέρ-Ρεπορτάζ-(No1)

fx-newspaper-logo

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Δύναμης πολιτών για το «Παρατηρητήριο»
Επόμενο άρθροΛεφτά…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το κακό είναι ότι κανένας από τους δημάρχους που έχουν περάσει από το δήμο μας δεν έχει ασχοληθεί πραγματικά με το πράσινο και την καθαριότητα.
    Και όμως ακόμα ζητούν την ψήφο μας, και όμως ακόμα είναι στο δημοτικό συμβούλιο και κάνουν αντιπολίτευση.
    Κάποτε η εποχή του καφενείου θα πρέπει να τελειώσει.

    • ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Ν.ΤΡΥΠΙΑΣ . ΤΑΣΟΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ..ΜΑΣ .. ΔΙΠΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ … ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ..ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ..ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ?????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.