Video: Ο Δήμαρχος Ιθάκης χαστουκίζει δημοτικό σύμβουλο…

0

xastoyki-dimarxoy-ithakisΈνταση δημιουργήθηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης και κατά τη διάρκεια  της συζήτησης του 3ου θέματος που αφορούσε στην «Ορθή επανάληψη της αρ. 237/2013 απόφασης του Συμβουλίου «Παραχώρηση αίθουσας του Δήμου για τις ανάγκες του Ειρηνοδικείου Ιθάκης», με Εισηγητή τον Δήμαρχο Ιθάκης.

Κατά την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης Αλέξανδρου Ταφλαμπά ο Δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός  σηκώθηκε και χαστούκισε το Δημοτικό Σύμβουλο, επειδή φαίνεται δεν του άρεσαν τα λεγόμενα του.

Τότε μπήκε ανάμεσα τους ο Δημοτικός Σύμβουλος Αθανάσιος Λιβιτσάνης και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα….

Η πρόεδρος του ΔΣ Νίκη Παναγιωτοπούλου φώναξε ότι διακόπτει το ΔΣ, όμως αυτό διεκόπη μετά από την αποχώρηση των Συμβούλων της Αντιπολίτευσης και μερικών από την συμπολίτευση. Ο κ. Ταφλαμπάς δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο γεγονός.

Προηγούμενο άρθροΗ ανάπηρη σκυλίτσα Φράνκα βοηθάει άτομα με ειδικές ανάγκες!!!
Επόμενο άρθροΤρομοκρατημένοι οι γιατροί από νέο φονικό ιό…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.