Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο σήμερα(7.00μμ), για το κλείσιμο(?) του Δήμου Φ.Χ!!!

4

Την  Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης :

Συζήτηση και λήψη απόφασης για το άμεσο κλείσιμο των υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, λόγω των μέτρων της κυβέρνησης που καταργούν κάθε αυτοτέλεια στους Ο.Τ.Α., σύμφωνα και με την απόφαση της Γεν. Συνέλευσης της 19ης/11/2012 του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου.

• Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της πρόσφατης ψήφισης του Μνημονίου ΙΙΙ, της σχετικής εγκυκλίου και της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που οδηγούν τους Δήμους σε αδυναμία εκπλήρωσης του ρόλου τους (μείωση χρηματοδότησης, διαθεσιμότητα και απολύσεις προσωπικού, παρατηρητήριο κ.λ.π.).

• Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Προηγούμενο άρθροΙωνικός Α.Σ.: Επιστολή στον ενιαίο φορέα για το κλειστό γυμναστήριο “Ζαχαρίας Αλεξάνδρου”
Επόμενο άρθροΣτο συνέδριο της Π.Ε.Δ.Α. οι Πρόσκοποι Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για το άμεσο κλείσιμο των υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, λόγω των μέτρων της κυβέρνησης που καταργούν κάθε αυτοτέλεια στους Ο.Τ.Α., σύμφωνα και με την απόφαση της Γεν. Συνέλευσης της 19ης/11/2012 του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου. Δηλαδή θα σταματήσει το μάζεμα των σκουπιδιών κ.λπ. κ.λπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.