Σοβαρό τροχαίο περιστατικό στην Κηφισιά
Ένα επικίνδυνο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κηφισιά, όταν μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές, πέφτοντας πάνω σε δέντρο και επτά παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Η «τρελή» πορεία του οχήματος
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος Έλληνας οδηγούσε από τη Μεταμόρφωση με κατεύθυνση προς τη Βαρυμπόμπη περίπου στις 22:30.
Η πορεία του οχήματος χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς αρχικά προσέκρουσε σε δέντρο στην οδό Άργους. Στη συνέχεια, με συνεχόμενους ελιγμούς, χτύπησε διαδοχικά δύο σταθμευμένα οχήματα.
Ζημιές σε επτά σταθμευμένα αυτοκίνητα
Ο οδηγός δεν σταμάτησε εκεί. Συνεχίζοντας, προκάλεσε ζημιές σε ακόμη τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ αργότερα στην οδό Ποταμού και στη στροφή προς την οδό Ναυπλίου χτύπησε άλλα δύο οχήματα, μέχρι να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό του.
Αλκοτέστ επτά φορές πάνω από το όριο
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον οδηγό και του διενήργησαν αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα έδειξε 1,86 mg/l, δηλαδή περίπου επτά φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο των 0,25 mg/l.
Με βάση τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, το όριο για το αυτόφωρο είναι 0,60 mg/l, γεγονός που οδηγεί τον 51χρονο άμεσα στη Δικαιοσύνη.
Προβληματισμός για την οδική ασφάλεια
Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο το σοβαρό ζήτημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και τους κινδύνους που εγκυμονεί για την ασφάλεια όλων στους δρόμους.



































