Νέα Φιλαδέλφεια «Η Αθλητική Πόλη» Ποδηλατικοί Αγώνες Α.Ε.Κ εντός Άλσους Νέα Φιλαδέλφεια

0

Οι Ποδηλάτες είναι στην Αφετηρία…

Ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ!!

Συγχαίρουμε, για αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία, της διοργάνωσης Πανελλήνιων Ποδηλατικών Αγώνων στην Πόλη μας, τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ κύριο Αλεξίου, τον Έφορο κύριο Γατσούλη και τον Προπονητή κύριο Παπουτσά.

Η συντακτική ομάδα πραγματοποίησε πρωινό περίπατο στο Άλσος, νωρίτερα των Αγώνων, σε διαδρομές ποδηλατικές και περιηγητικές. Ακολουθεί ιστορική αναφορά στη δημιουργία του Άλσους μας, καθώς και φωτογραφίες του φυσικού τοπίου που περιβάλλει και ομορφαίνει την Πόλη μας.

Καλημέρα σε όλους.

Σας περιμένουμε στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, σήμερα και αύριο.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια «Η Αθλητική Πόλη» Ποδηλατικοί Αγώνες ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Ο Αθλητικός μας Εορτασμός – Ημέρα Δεύτερη / Απογευματινή Ψηφιακή Παρουσίαση
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ – Οι Ποδηλατικοί Αγώνες Α.Ε.Κ εντός Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας σε εξέλιξη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.