Μεγαλειώδης τελετή κοπής αγιοβασιλιάτικης πίτας της Ιεράς Μητροπόλεως μας

0

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 7:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας, πραγματοποίησε την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως, κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ ευλόγησε τη Βασιλόπιτα εντός της Εκκλησίας.

Στην εορτή παρουσιάστηκε επίκαιρο εορταστικό πρόγραμμα με εόρτια άσματα και παραδοσιακά κάλαντα.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισε ο Πολιτιστικός Σύμβουλος των Πολυθεματικών Χώρων studioelctronics.gr & aekidea.org και της ηλεκτρονικής & έντυπης εφημερίδας fx-news, υπήρξαν μεγαλειώδεις, λαμβάνοντας υπόψη οτι ο Σεβασμιώτατος Πατέρας μας, με το Θρησκευτικό και Πολιτισμικό του έργο τη βραδιά αυτή, έφερε κοντά όλες τις πολιτικές, πολιτειακές και κοινωνικές τάξεις, σε μια αγκαλιά, υπο την σκέπη της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Καθόσον δεν εκφράζονται με λόγια τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν στους παρευρισκόμενους πιστούς, αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε είναι ένα ευλαβικό εύγε στον θρησκευτικό μας Πατέρα.

Στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Νέας Ιωνίας παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός πολιτικών και πολιτειακών προσώπων όλων των παρατάξεων, καθώς και υπεράριθμοι πιστοί που κατέλαβαν όλο το εμβαδόν του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του Ναού.

Φωτορεπορτάζ

Προηγούμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ
Επόμενο άρθροΟ Σύριζα ΠΣ Ν. Φιλαδέλφειας Ν.Χαλκηδόνας αποχαιρετά τον σ.Γιάννη Λυριτζή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.