Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ. επιτροπής 29.12.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)

0

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Προς  Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

KOIN.: Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 29η του μηνός Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση όρων μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού στην Πρόσκληση 08 του Προγράμματος «Α.Τρίτσης» με τίτλο «Ψηφιακές Υπηρεσίες Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας» (3ηεπανεισαγωγή).
  2. Έγκριση πρακτικού αρμόδιας επιτροπής περί τροποποίησης σύμβασης προμήθειας καυσίμων κίνησης οχημάτων Δήμου και παράτασης ισχύος αυτής.
  3. Έγκριση 2ηςπαράτασης χρόνου περαίωσης του έργου : «Αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου Νέας Φιλαδέλφειας “ΙΩΝΙΚΟΣ”» (Α.Μ. 90/2020).
  4. Αποδοχή δωρεάς από εταιρεία Σκλαβενίτη στη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής για τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και τις Δομές του.
  5. Έγκριση της διαδικασίας χορήγησης και χρήσης  αδιάθετων διατακτικών χρονικού διαστήματος από 1/10/2022 έως 31/12/2022 σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου
  6. Υποβολή μήνυσης-έγκλησης κατ΄αγνώστων για την κλοπή καλωδίου που τροφοδοτεί τα σχολεία του 5ουΕΚ και του 1ου ΕΠΑΛ Ν.Φιλαδέλφειας
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                          ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                            ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ

Προηγούμενο άρθροΕυχές Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου
Επόμενο άρθροΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των παιδικών σταθμών!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.