Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ. επιτροπής 21.9.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)

0

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Προς  Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

KOIN.: Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 21η του μηνός Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Υποβολή εισήγησης στο Δ.Σ. για την 5ηαναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2022.
  2. Συμμόρφωση κατόπιν εκδόσεως της υπ’ αριθμ. Α1252/2022 Απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών-Έγκριση 2ουΠρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού της μελέτης: «ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ» (Α.Μ. 121/2019).
  3. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της Α.Μ.139/2022 και διενέργειας διαδικασίας ανάθεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή αγωγών σύνδεσης διαφόρων ακινήτων»σύμφωνα με το άρθρο 50 του Ν. 4782/2021 («Προσφυγή στη διαδικασία με Απευθείας ανάθεση)».
  4. Αποδοχή ποσού 79.790,00 ευρώ Γ’ δόσης 2022 επιχορήγησης Υπουργείου   Εσωτερικών για κάλυψη λειτουργικών δαπανών στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, κατανομή ποσού 79.670,31 ευρώ  Γ’ δόσης 2022 και εξειδίκευση σχετικών πιστώσεων, βάσει της αριθ. 6/2022 απόφασης –εισήγησης της ΔΕΠ.
  5. Έγκριση ή μη εξώδικου συμβιβασμού μεταξύ του Δήμου και της κ. Ελένης Τσουμή για διαρροή νερού σε πολυκατοικία επί της Λ.Δεκελείας 56-Νέα Χαλκηδόνα.
  6. Έγκριση συνδιοργάνωσης του 7ου Αγώνα Δρόμου επί Δημοσίας οδού με την επωνυμία «Στις Γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων….εκεί που γράφτηκε η Ιστορία τους» με τον Δήμο Νέας Ιωνίας και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης.
  7. Έγκριση επιχορήγησης αθλητικού συλλόγου Φ.Ε.Α. και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης.
  8. Έγκριση διαγραφής χρεών οφειλετών Δήμου.
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                          ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                            ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ

Προηγούμενο άρθροΕργασίες συντήρησης από το τεχνικό συνεργείο του Δήμου μας στις διαγραμμίσεις των διαβάσεων πεζών, πέριξ σχολικών μονάδων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.
Επόμενο άρθροΠροετοιμασία αυριανών εγκαινίων για την Υπογειοποίηση Φωκών – Π.Κωνσταντίνου – Φωτορεπορτάζ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.