Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Δελτίο Τύπου

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

 

Πρεμιέρα για τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη 2022 του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με μια βραδιά ανεπανάληπτη!

 

Ο «αιώνιος έφηβος» Βασίλης Παπακωνσταντίνου με τις δεκάδες επιτυχίες του ξεσήκωσε το βράδυ της Πέμπτης 01 Σεπτεμβρίου για τρεις περίπου ώρες το κοινό, στον κατάμεστο χώρο δίπλα από την λίμνη του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Σε μία μοναδική συναυλία με τον Βασίλη να ερμηνεύει με την χαρακτηριστική φωνή του, το έντονο συναίσθημά του και την τρυφερή του διάθεση, πολλές από τις επιτυχίες που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει και αγαπήσει, κάνοντας ένα μικρούς και μεγάλους.

 

«Ξεκινάμε! Ο καθιερωμένος πλέον θεσμός του Δήμου μας, ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης, επιστρέφει δυναμικά και σήμερα εδώ στην λίμνη του αγαπημένου μας άλσους θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε μία ξεχωριστή συναυλία. Ακολουθούν έως το τέλος του μήνα 15 βραδιές ψυχαγωγίας, διασκέδασης αλλά και ιστορικής μνήμης, σε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με συναυλίες, θεατρικές και μουσικό-θεατρικές παραστάσεις και, όπως πάντα, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου μας», σημείωσε στο καλωσόρισμά του ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στην γνωριμία του με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον οποίο υπήρξαν γείτονες για περισσότερα από 20 χρόνια.

 

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα συνεχιστούν στον πολυχώρο της οδού Δροσίνη στη Νέα Χαλκηδόνα την Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου, με την μουσική παράσταση «οι θαλασσιές οι χάντρες», ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο και έπεται την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου μία ακόμη μεγάλη συναυλία στο άλσος της πόλης μας, με τον Παντελή Θαλασσινό, την Φωτεινή Βελεσιώτου και την Κατερίνα Παπαδοπούλου.

 

Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του φετινού Πολιτιστικού Σεπτέμβρη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimosfx.gr καθώς και στις επίσημες σελίδες του Δήμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Προηγούμενο άρθροΤις πόρτες τους ανοίγουν και φέτος για τα παιδιά της πόλης οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.
Επόμενο άρθροΓια το άνοιγμα των παιδικών σταθμών στον δήμο Νέας Ιωνίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.