Αποκλειστική Δήλωση Δημάρχου ΝΦ-ΝΧ – Παρακάμερα απο τα Εγκαίνια της Υπογειοποίησης

0

Μεγάλη και Ιστορική Ημέρα η χθεσινή 19/9/22 για την πόλη μας τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Υπογειοποίησης των οδών Π. Κωνσταντίνου & Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η τελετή των εγκαινίων του έργου της Υπογειοποίησης πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα, το μεσημέρι της χθεσινής ημέρας , στη Δημοτική Ενότητα της Νέας Φιλαδέλφειας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Των εγκαινίων προηγήθηκε Αγιασμός ο οποίος τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ακολούθησαν οι ομιλίες του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου και του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Ο Δήμαρχος ΝΦ-ΝΧ κ.Γιάννης Βούρος μας τίμησε με δυο λόγια στην κάμερα της fx-news για την Ιστορική αυτή ημέρα για την πόλη μας. 

Προηγούμενο άρθροΗ εορτή του Αγίου Ευσταθίου και Χειροτονία Διακόνου στη Ν. Ιωνία
Επόμενο άρθροΈκκληση του ΣΟΝΦ για συμμετοχή στην προσπάθεια επίλυσης του διοικητικού αδιεξόδου της ΕΣΣΝΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.