Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης οικ. επιτροπής 29.8.2022 (Ωρα 9.30 π.μ.)

0

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Προς  Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

KOIN.: Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 29η του μηνός Αυγούστου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια φωτιστικών LEDγια την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας».
  2. Έγκριση Πρακτικού Διερεύνησης Τιμών για το Υποέργο με τίτλο: «Κατασκευή πρότυπων διαβάσεων σε κόμβους του Δήμου Ν.Φ.-Ν.Χ.».
  3. Έγκριση 1ουΠρακτικού ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια οικοδομικών και λοιπών υλικών για το έτος 2022» (Α.Μ. 35/2022).
  4. Έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου, των Σχολικών Επιτροπών και της Κοινωφελούς Επιχείρησης καθώς και σάκων απορριμμάτων και χημικού υγρού για κάδους για τις ανάγκες της Δ/νσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού για τα έτη 2022 & 2023».
  5. Έγκριση διαγραφής χρεών οφειλετών Δήμου.
  6. Απόδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την αγορά καρτών απεριορίστων διαδρομών ΟΑΣΑ για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                          ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                            ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ

Προηγούμενο άρθροΑγιασμός και κατάθεση θεμελίου λίθου στο νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας στη Ν. Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΔήλωση Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου (26/08/2022)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.