Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Συγκεντρώνουμε πασχαλινά δώρα για τα παιδιά της πόλης μας!

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συμμετέχει σε μία ακόμη δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης και σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε», συγκεντρώνει πασχαλινά δώρα για παιδιά της πόλης μας που έχουν ανάγκη.

Η δράση «Νονός, η επιστροφή!» πρόκειται να πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 9 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00 στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου (Λ. Δεκελείας 97 – Νέα Φιλαδέλφεια).

Καλούμε τους συμπολίτες μας να προσφέρουν για τα παιδιά, λαμπάδες, παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.

Τα πασχαλινά δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

 

Για όλες τις λεπτομέρειες της δράσης μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.oloimaziboroume.gr

Προηγούμενο άρθροΤαεκβοντό Νέας Φιλαδέλφειας : Xρυσός ο Καμακάρης Νικόλαος στο Πανευρωπαϊκό της Κροατίας
Επόμενο άρθρο848.355€ στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας από το Πράσινο Ταμείο για απόκτηση ελεύθερου – κοινόχρηστου χώρου
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.