Δεν τα κατάφερε ο Άτταλος ηττήθηκε με 1-0 απο την Αγ Ελεούσα

0

Θέση και στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ αξίζει να έχει αυτή η Αγία Ελεούσα και το επιβεβαίωσε κι απέναντι στον -μέχρι πρότινος- πρωτοπόρο του πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Ν. Κουνάδη πραγματοποίησε αποφασιστική εμφάνιση και λύγισε στην έδρα της, στο γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας, τον Άτταλο, «γκρεμίζοντάς» τον από την κορυφή της κατάταξης! Το ματς κρίθηκε μόλις από το 15ο λεπτό, όταν σε στατική φάση ο Μπαρδώσας «έστρωσε» στον Μπάκα και εκείνος με κοντινό πλασέ παραβίασε τα δίχτυα της εστίας του Τικταπανίδη για το 1-0! Έκτοτε έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με αρκετές μονομαχίες και λίγες καλές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να διαφυλάττουν το προβάδισμα και να φτάνουν σε θρίαμβο! Να σημειωθεί ότι στο 92′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αγκόλλη επειδή χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλό του.

Αποβολές: 92′ Αγκόλλη (απευθείας κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο)

Τσατσούλης, Τζανής-Βαμβακάς

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ξυδιάς, Μπάκας, Μπίκος, Κύβελος, Μπαρδώσας, Μίκο (77′ Κούζης), Τσαγκάρης (80′ Γκάνιος), Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής (83′ Παπαδόπουλος), Μάμας

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Σταύρου, Μιράκας, Κωτσαλάς, Αγοραστός, Παληγεώργος, Ταμπάκης (46′ Κοβάνης), Στεφανής (46′ Αγκόλλη), Κιρτζιαλίδης, Δήμος (84′ Μπουρνέλης), Καραγιάννης.

πηγη

Προηγούμενο άρθροΗ 3η φάση Απογραφής Πληθυσμού / Κατοικιών ξεκίνησε – Χρήσιμες πληροφορίες για τους πολίτες που δεν έχουν απογραφεί!
Επόμενο άρθροΚυριακή 20 Φεβρουαρίου ( του Ασώτου ) στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδελφείας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.