Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας δίπλα στον πολίτη – στην πρώτη γραμμή της «μάχης» για την αντιμετώπιση των συνεπειών της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίς»

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας δίπλα στον πολίτη – στην πρώτη γραμμή της «μάχης» για την αντιμετώπιση των συνεπειών της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίς» 

Σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 και έπειτα από τέσσερις (4) ημέρες σκληρής «μάχης» για την αντιμετώπιση των συνεπειών της σφοδρότατης κακοκαιρίας «Ελπίς» που έπληξε το σύνολο της Περιφέρειας Αττικής, και έχοντας εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την επιστροφή στην κανονικότητα στους δρόμους της πόλης και στην λειτουργία του Δήμου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς και δημόσια όλους όσοι εργάστηκαν με αυταπάρνηση και με τα μέσα που έχουμε στην διάθεσή μας, εφαρμόζοντας το σχεδιασμό της δημοτικής μας αρχής, πετυχαίνοντας τον στόχο της ελαχιστοποίησης των προβλημάτων.

Ήδη από την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου ο μηχανισμός της πολιτικής προστασίας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ήταν «επί ποδός», καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, για να κρατηθούν οι κεντρικές οδικές αρτηρίες του Δήμου ανοιχτές. Στόχος που επιτεύχθηκε στον απόλυτο βαθμό.

Ακολούθησε η «μάχη» για την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συνοικία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν χωρίς να υπάρχει η άριστη συνεργασία των Αντιδημάρχων, των Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων, των χειριστών μηχανημάτων έργων και των υπηρεσιακών παραγόντων.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τα στελέχη

–          της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού,

–          το τεχνικό συνεργείο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών,

–          της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου,

–          της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής,

–          το Αυτοτελές τμήμα της Δημοτικής Αστυνομίας,

καθώς και τα στελέχη των Διευθύνσεων Διοικητικών και Οικονομικών, που προσήλθαν αυτές τις δύσκολες ημέρες στην υπηρεσία τους, διευκολύνοντας την λειτουργία του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε τέλος τους συνδημότες μας για την υποστήριξή τους, την κατανόηση και την υπομονή τους.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος και όλα τα στελέχη της δημοτικής μας αρχής θα συνεχίσουν να εργάζονται νυχθημερόν, με τα μέσα που έχουν στην διάθεσή τους,  ευρισκόμενοι πάντα στο πλευρό όλων των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε καλύτερα, όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα!

Προηγούμενο άρθροΠεριφέρεια Αττικής : Οι αλήθειες για τη διαχείριση της κακοκαιρίας ΕΛΠΙΔΑ
Επόμενο άρθροΑντικατάσταση κολόνας απο τη ΔΕΔΔΗΕ στην οδό Πίνδου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.